Keystone logo
Charlotte Christian College and Theological Seminary

Charlotte Christian College and Theological Seminary

Charlotte Christian College and Theological Seminary

Introduksjon

Dr. Eddie G. Grigg er grunnleggeren av Charlotte Christian College and Theological Seminary . Da Grigg var overbevist om at Gud ønsket at han skulle starte en evangelisk skole for videreutdanning for trening av prester for å gjennomføre urbaniseringen av Guds rike, og behovet for å undervise Guds ord unapologetisk mens Gud pustet, begynte Dr. for å hjelpe til med å oppfylle denne visjonen.

Han henvendte seg til venner, Dr. Michael B. Steen og Dr. Daniel P. Kirk for å bli med på innsatsen, sammen med kirken han tjente, New Life Baptist Church, som entusiastisk inngikk et unikt partnerskap med den embryonale institusjonen og ga den et møteplass de første seks årene.

Charlotte Christian College and Theological Seminary er en akademisk institusjon som er forpliktet til global fremgang av evangeliet om Jesus Kristus og hans kirke gjennom undervisningsopplæring. Det er målet for Charlotte Christian College and Theological Seminary å utvikle tjenesteledere med høy akademisk opplæring, mellommenneskelige ferdigheter og moralsk konstitusjon. Det er vårt ønske at hver student skal sendes ut i verden forberedt, trent og utstyrt til å oppfylle den store kommisjonen.

Steder

  • Charlotte

    East Independence Boulevard,7520, 28227, Charlotte

    Spørsmål