Keystone logo
Chicago State University

Chicago State University

Chicago State University

Introduksjon

2

Chicago State University vil feire sin sesquicentennial i 2017. Chicago State University åpnet sine dører som en lærerutdanning skole i en lekk jernbanegods bil i Blue Island, Illinois på 02/09/1867. I dag, i kontrast, er universitetet et fullt akkreditert offentlig, urban institusjon ligger på 161-pittoreske dekar i et boligområde samfunn på sørsiden av Chicago. I løpet av det første året den ble grunnlagt, CSU registrert 62 studenter. Den nåværende student påmelding er nesten 7200.

Veien fra da til nå har vært preget av endring. I løpet av mer enn 140 år, har CSU skiftet navn, fokus, styresett og plassering. Men med hver overgang, har universitetet beholdt synet av sin pedagogiske oppdrag og forbedret sine tjenester til Chicago og dens omkringliggende samfunn.

1

I dag er CSU styrt av en forstanderskapet oppnevnt av guvernøren i Illinois. Universitetets fem colleges- helsefag, kunst og vitenskap, Business, Education, og Pharmacy - tilbyr 38 lavere og 30 graduate grad gi programmer. I tillegg har CSU en divisjon av videreutdanning og ikke-tradisjonelle programmer som når ut til samfunnet med forlengelse kurs, fjernundervisning og ikke-for-kreditt programmer.

Fra sin spede opprinnelse, har Chicago State University utviklet seg til en fremragende, nasjonalt anerkjente universitet som gir en verdiøkende utdanning for alle som går inn sine hellige gangene. Konsekvent utvikler seg til å reflektere state-of-the-art trender i høyere utdanning, Chicago State University forbereder studentene for å lykkes i det tjueførste århundre.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Spørsmål