Keystone logo
CIES - International Centre for Sports Studies FIFA Master - Internasjonal Master i ledelse, lov og humaniora i sport
CIES - International Centre for Sports Studies

FIFA Master - Internasjonal Master i ledelse, lov og humaniora i sport

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

CHF 25 000 *

På universitetsområdet

* disse avgiftene dekker alt undervisning og kursmateriell. Du må telle ytterligere ca. 25 000 CHF for levekostnadene (reise, visum, overnatting, mat, etc.)

Introduksjon

FIFA Master in Management, Law and Humanities of Sport ble nylig rangert som #1 Postgraduate Sport Management-kurs i Europa for en rekord ellevte gang i den nye innflytelsesrike 2023 SportBusiness-rangeringen. Denne enestående prestasjonen etablerer nå FIFA-mesteren som en av de mest respekterte innen internasjonal sportsbedriftsutdanning.

Kriteriene som ble brukt for den siste uavhengige undersøkelsen av akademiske kurs rundt om i verden inkluderte alumnikarriereveier, studenttilfredshet, mangfold av kursinntak, analyse av nettverksmuligheter og bredere universitetspartnerskap.

Organisert av International Centre for Sports Studies (CIES) i samarbeid med De Montfort University i Leicester (Storbritannia), SDA Bocconi School of Management i Milano (Italia) og University of Neuchâtel (Sveits), FIFA Master in Management, Law and Humanities of Sport ble opprettet for å fremme lederutdanning i idrettsverdenen. Det har vokst til å bli et toppgraduate-program som utvikler allsidige ledere som kan takle sportens stadig mer komplekse verden.

Med over 90 % av våre 600+ FIFA Master-kandidater, og som representerer 120+ nasjonaliteter – som nå jobber i sportsbransjen, når virkningen av FIFA Master over alle kontinenter og nasjoner.

SØKNADSFRIST FOR DEN 25. UTGAVE (2024-2025) AV FIFA-MASTER ER NÅ SLUT

Innsendte søknader vil bli vurdert av Vitenskapskomiteen. Utvelgelsesprosessen vil ta rundt 3-4 måneder.

Søknader for den 25. utgaven av FIFA Master vil ikke lenger bli akseptert under noen omstendigheter.

For de av dere som ønsker å søke i fremtiden, vil det elektroniske søknadsskjemaet for neste utgave av FIFA Master være tilgjengelig fra begynnelsen av oktober 2024.

Et unikt program

FIFA Master tar med kandidatene sine på en unik reise gjennom tre forskjellige europeiske land for å studere sport. Tre anerkjente universiteter i Storbritannia, Italia og Sveits, som er blant Europas mest sportsorienterte land, har gått sammen for å tilby et ettårig program som kombinerer akademisk undervisning i toppklasse og praktiske casestudier supplert med gjesteforelesere og feltbesøk. Kurset fokuserer på tre sentrale og innbyrdes relaterte aspekter ved idrett - humaniora, ledelse og jus.

Programresultat

Karrieremuligheter

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål