Keystone logo
© TESS
CIFFOP

CIFFOP

CIFFOP

Introduksjon

CIFFOP, ledende senter for menneskelige ressurser CIFFOP (Tverrfaglig senter for Human Resources Education ) ble etablert i 1971 på grunn av det visjonære initiativet til professor Nicole Catala og støtten fra flere HR-fagfolk, som alle har bemerkelsesverdig fremsyn over fremtiden og betydningen av Human Ressursfunksjoner.

Det første universitetet som er dedikert til utdanning av menneskelige ressurser, i direkte samarbeid med næringslivet CIFFOP er et institutt som inngår i den prestisjetunge universiteten i Paris, Panthéon-Assas, og det eneste dedikerte senter for human resources management trening innen Universitetet i Sorbonne. Det tilbyr flere avanserte mastergrader (Master 2) i menneskelige ressurser og coaching. CIFFOPs mål er å trene studenter, kandidater fra handelshøyskoler og post-graduate programmer (Master 1), for å møte morgendagens utfordringer og endringer i yrket, for å forberede dem til å ta ansvar på alle områder av human resources management og Arbeidsforhold: HR-ledelse i virksomheter, multinasjonale selskaper, internasjonale organisasjoner, materiell service, forretningsenheter og konsulentfirmaer.

Banebrytende ledende grader

De påfølgende diplomdirektørene har kontinuerlig engasjert seg i innovative tiltak som utvider CIFFOPs banebrytende rolle, som det fremgår av det økende antall menneskelige ressurspersonell, utviklingen av et høyt kvalifisert menneskelige ressurser fagfolk mentor system (tjueen veiledere råd grupper på fire eller fem studenter), internasjonalisering av opplæringsprogrammer (inkludert en studiereise i utlandet hvert år siden 2004) og siden 1998 opprettelsen av et studieprogram for lærerstudier. De mange pedagogiske innovasjonene er resultatet av løpende samarbeid mellom CIFFOP-forelesere og kandidater.

Bygget på denne suksessen, opprettet CIFFOP sin internasjonale human resources management master i 2007, som utelukkende læres på engelsk. Denne graden er hovedsakelig beregnet for internasjonale studenter: www.ciffop.fr/international . For å møte behovene til bedriftsledere som ønsker å utvikle sine ferdigheter og kunnskaper i human resources management, opprettet CIFFOP et Executive-program i Paris i 2009 og i Luxembourg i januar 2011.

Rangeres som leder etter spesialiserte tidsskrifter

CIFFOPs opprinnelige masterprogram er jevnlig rangert som nummer ett i "Liaisons Sociales & Kelly Service" -rangeringen av de beste opplæringsprogrammene i menneskelige ressurser. CIFFOPs Executive-program er allerede rangert av «Management» journal som en av beste mastergradsstudenter (november 2011). CIFFOP møter derfor utfordringen med å være en profesjonell opplæringsskole i human resources management innenfor en universitetsinnstilling, der studentene får høykvalitativ faglig opplæring, i et eksepsjonelt miljø, og tilbyr personlige fasiliteter og de mest moderne undervisningsmetoder.

Steder

  • Paris

    Management Sciences House 1, rue Guy-de-la-Brosse, 75005, Paris

Spørsmål