Keystone logo
© BIMM University
City University of London

City University of London

City University of London

Introduksjon

City , University of London er et spesielt sted. Med dyktighet og dedikasjon har vi brukt utdanning, forskning og virksomhet for å forandre livet til våre studenter, vårt samfunn og verden i over hundre år.

Akademisk fortreffelighet for næringsliv og yrker

Vi er en ledende internasjonal institusjon, og vi er forpliktet til faglig fortreffelighet og fokusert på næringsliv og yrker.

En høyt vurderte institusjon

Vi er stolte av kvaliteten på vår utdanning, forskning og bedrift og våre høye rangeringer i de siste undersøkelsene. City er:

  • i topp 15 i Storbritannia for kandidatprospekter ( The Times og Sunday Times University League Table 2017 )
  • 27 i Storbritannia i "Tables of Tables" ( Times Higher Education ) sammen med ledende Russell Group universiteter

Verdensledende forskning

Research Excellence Framework (REF) 2014 , en øvelse for å vurdere forskningskvaliteten på alle britiske høyere utdanningsinstitusjoner, har vurdert 75,7% av City innleveringer som verdens ledende 4 * (23,3%) og internasjonalt utmerket 3 * (52,4 %) kvalitet.

Et levende internasjonalt samfunn

Våre utsikter er virkelig globale. Vi gleder oss over studenter, akademikere og profesjonelle medarbeidere fra hele verden, arbeider med internasjonale nivåer av forskningspraksis og dyrker et voksende nettverk av internasjonale forskningspartnerskap.

Sentral beliggenhet i London

Vi ligger i hjertet av London , innen rekkevidde av flere sentrale tunnelbanestasjoner og bare noen få stopp fra British Library og West End. Vi er minutter fra Square Mile - Londons verdensberømte finansdistrikt - og hovedkvarteret for finans og profesjonelle institusjoner, store kunstkomplekser og mediekontorer, undervisningssykehus og spesialisthelsetjenesten.

Siden grunnlaget for over hundre år siden, har vi alltid hatt dype forankringer med City of London. Lord Mayor of London er rektor av City og mange City of London-leveringsselskaper er mangeårige tilhengere av City .

Steder

  • London

    City, University of London Northampton Square, EC1V 0HB, London

Spørsmål