Keystone logo
© BIMM University
City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

Introduksjon

Velkommen til City & Guilds of London Art School, en ikke-for-profit, spesialist høyere utdanningsinstitusjon dedikert til undervisning og inspirerende neste generasjon av kreative yrker. Vi tilbyr et viktig alternativ til andre modeller av kunst og håndverk høyere utdanning i Storbritannia.

Alle våre kurs har en track record og er mye respektert. Vi tilbyr fagvis kurs i samtids Kunst (BA (Hons) og MA), bevaring av kulturminner (BA (Hons) og MA), og Historic Carving (Diploma og hovedfagsutdanning), samt en Foundation Diploma i kunst og design. Vennligst besøk de enkelte programsider for å finne ut mer om våre kurs.

Mens våre avgifter er i tråd med standard britiske grader, har vi en forpliktelse til høye nivåer av kontakttid med lærere, som alle er aktive fagfolk. Vi tilbyr også et betydelig antall stipend og stipend for å hjelpe elevene finansiere sine studier, takket være et bredt spekter av generøse velgjørere som anerkjenner Kunstskolen forpliktelse til dyktighet. Studenter på vår BA (Hons) kurs kan være kvalifisert for statlig finansierte studielån.

Undervise våre ansatte til studentforhold er raus, og undervisning på alle kurs finner sted over hele uken. Undervisningen er utført av kunstnere og utøvere på toppen av sine fagfelt, som til sammen gir et variert og dynamisk spekter av kompetanse og synspunkter. Spesialisten natur Art School betyr at vi kan fokusere på kvalitet og gi en-til-en oppmerksomhet våre fag krever. Vi tror på nysgjerrighet, ambisjoner og læring gjennom å lage. Hver student blir oppmuntret og støttet å overgå sine egne forventninger.

Utdanningen vi tilbyr er både bred og dyp. Vi kombinerer kunnskapsbasert undervisning med kontekstuelle kunst Historier forelesninger og seminarer som benytter Londons museer og gallerier som en viktig ressurs for vanlige målrettet studiereiser. Tegning er grunnleggende for alle våre kurs med en dedikert Drawing Studio åpent for alle, mens fruktbart krysspollinering fag hjelper studentene til å utvikle en dyp forståelse av sin praksis.

BELIGGENHET OG FASILITETER Vi har vært på vår Kennington området siden 1879, som nå består av en georgisk terrasse og spesialbygde viktorianske studioer som ligger på motsatt side Kennington undergrunnsstasjon, sammen med store fleksible studio områder for Stiftelsen Diploma i en nabo 1930 ex-lagerbygning. Vi har Londons gallerier og museer i umiddelbar nærhet, med National Gallery bare noen få stopp unna og både East End gallerier og museene i South Kensington kun en 20-minutters T-banetur unna. Dette området av Sør-London er fort bli et kulturkvartal med Damian Hirst Newport Street Gallery, Gasworks, Beaconsfield og en rekke andre gallerier innen kort gangavstand. Vårt forhold nettverk med kulturelle organisasjoner, museer og gallerier er omfattende og både lokale (London) og global, herunder partnerskap i Venezia, Tokyo og Berlin.

Vi anerkjenner viktig av studio som en plass for kreative bestrebelser, analyse og eksperimentering, og studenter får tildelt dedikert arbeidsområder som støtter deres intensiv, fokusert og full-time praksis. Hvert område av arbeidsområde er utviklet med studentens praksis i bakhodet om det er en høy rom kunstneres studio med naturlig nord lys, eller en bevaring forskningslaboratorium. I tillegg skal studentene ha tilgang til kompetanse- kjøre spesialiserte ressurser og workshops, blant annet tegning studio, print rom, tre verksted, avstøpning verksted, glass workshop, Sackler bibliotek og IT studio, samt tilgang til mindre spesialiserte fasiliteter som et støperi , keramikk ildfaste et mørkerom.

STØTTE OG FELLESSKAP Vi opererer på en menneskelig skala med ca 230 elever og 80 + lærerstaben. Dette gjør oss i stand til å arbeide med våre studenter som distinkte og viktige medlemmer av vår livlig og engasjerende kreative fellesskapet. Vi bryr oss om individuell fremgang og bo i aktiv kommunikasjon med våre studenter, hvorav mange er ledende innen sitt felt. Studentene også dra nytte av samarbeid med ledende arv, kreative og kunstrelaterte institusjoner og initiativer, som gir muligheter for frivillig arbeidserfaring, igangkjøring og utstillingsvindu studentarbeid.

For mer informasjon, vennligst besøk vår hjemmeside.

Spørsmål