Keystone logo
© Carrianna Field
City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

Introduksjon

oss

Language School City Hall School of Languages startet driften i 2006 som en skole med engelsk og spansk for utlendinger.

I dag, gitt dagens etterspørsel etter språk og takket være faglig forberedelse av våre lærere, tilbyr vi også intensive kurs i tysk, fransk, italiensk og russisk.

Vi er et akademi visjonær og i stadig utvikling kunnskapen vi har vist tilpasse seg de krav og behov. Derfor har vi blitt en pioner privat skole i León i å tilpasse en tradisjonell utdanningssystemet til de nyeste teknologiene. Vi har et moderne språklaboratorium, en nødvendig og viktig for den spesifikke forbedring av oral komprimering verktøyet. I tillegg er alle våre klasserom er utstyrt med interaktive tavler og verktøy som gir uendelige ressurser til å berike en tradisjonell klasse, og for å skape en interaktiv undervisning som positivt påvirker læring alle språk.

Vårt arbeid systemet er å opprettholde små grupper av maksimalt seks elever per klasse, for å sikre kvaliteten på undervisningen barn og voksne. Dette antallet elever per gruppe kan vi gi individuell oppmerksomhet, tilpasse læring tempo og de spesielle behovene til hver elev.

Forbedret student som fikk også differensiere grammatikk klasser, av kvalifiserte lærere, av talen, undervist av innfødte lærere.

Takket være disse teknologiske og menneskelige ressurser vi klarte å arbeide selvstendig på de fire ferdighetene til språklæring og dermed skape en balanse som betydelig forbedrer sluttresultatet som får studenten.

plassering

71679_1.jpg

Steder

  • León

    Paseo de Salamanca, 31 bajo, , León

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål