Keystone logo
CLL Language Centres

CLL Language Centres

CLL Language Centres

Introduksjon

Hvorfor lære fransk med CLL?

Aktivt involvert i å lære fransk som fremmedspråk i over 31 år har CLL et høyt kvalifisert team av trenere, som alle er spesialisert på å undervise og legge til rette for små grupper av elever. Vår policy med løpende opplæring for våre instruktører, samt vårt partnerskap med det katolske universitetet i Louvain, er en garanti for fremragende kvalitet og pålitelighet.

Vårt fokus er på muntlig kommunikasjon, slik at du kan forstå og snakke fransk i situasjoner i virkeligheten. Alle kursene våre er basert på kulturen i den fransktalende delen av Belgia, og hjelper deg med å integrere lettere i vårt land.

Franske kurs

 • progressiv

For å kunne utvikle seg på fransk på en kontinuerlig og regelmessig måte, trenger du en læringsmetode basert på oppkjøp av muntlige språkkunnskaper for å kunne kommunisere i hverdagen din (arbeid, sosiale aktiviteter, ...).

 • Intensiv

Våre Intensive Courses hjelper deg raskt å aktivere din flyt i muntlig kommunikasjon og dermed øke effektiviteten i dine daglige aktiviteter som involverer fransk. Hovedmålet er at du får tillit til å «våge å snakke» fransk i dine virkelige situasjoner (på jobb, hjemme, på skolen, ...).

 • Sommerkurs French4Life

2 uker med intensive franske leksjoner i hjertet av Europa.
«Alizé» -programmet fremmer maksimal effektivitet ved å mestre fransk takket være den fleksible naturen og den rette måten den tilpasser seg målene dine. Du kan registrere deg for en pakke med flere moduler eller starte med en enkelt modul og deretter legge til flere økter til du har nådd dine mål.

 • Sommerkurs French4Study

Forbered deg på ditt opphold i et frankofon universitet

Styrken til vårt Magellan-program ligger i det faktum at det kombinerer tre hovedtrekk:
Vanskelig å snakke fransk, (leksjonene fokuserer for det meste på muntlig praksis og kommunikasjon), er effektiv (forbereder seg på studier, utfører forskning eller arbeider på fransk) og oppdager vår kultur (takket være kulturelle besøk og møte mennesker).

 • Sommerkurs French4Work

Et intensivt kurs med fokus på faglig kommunikasjon
Du ønsker å gi et reelt løft til din kunnskap om fransk, slik at du kan bruke den raskt og effektivt i ditt faglige liv. Du er klar til å investere tid i et kurs uten å måtte gi opp dine daglige aktiviteter.

Vårt sommerkveldsprogram hjelper deg med å bli mer effektiv i dine profesjonelle situasjoner ved å tilby deg 4 kvelder i uken i løpet av 2 uker.

 • En-til-en

Ta full nytte av et skreddersydd kurs opprettet sammen med språklæreren din - en sann språkleder som hjelper deg med å gjøre hurtige fremskritt og være din personlige veiledning på reisen din mot å lære fransk

 • "A la carte" gruppe kurs

Du oppretter en gruppe med deltagere med lignende nivå og læringsmål, og i samarbeid med din CLL Learning Advisor organiserer du et språkopplæringskurs som er helt skreddersydd for din gruppe (datoer, rytme, tidsplan).

 • Individuell nedsenking

Dette individuelle programmet som består av en, hyperintensiv uke med heltidsleksjoner på fransk, gjør at du kan utvikle seg ved en vedvarende rytme og få et spesielt løft til ditt nivå på fransk, slik at du kan operere direkte i ditt faglige liv.

Våre sentre

Velkommen til våre to sentre dedikert til koselig språkopplæring.

Vi har ett senter I Woluwe i den omkringliggende grønne sone i Brussel, hovedstaden i Belgia og Europa, og et annet sentrum bare noen få skritt fra sentrum av Louvain-la-Neuve , en travle universitetsby som ligger 25 km fra Brussel .

Nøkkelen til suksess!

 1. Vellykkede og bevist undervisningsmetoder
 2. Skreddersydde kurs og intensive programmer
 3. Din motivasjon, nøkkelen til god utvikling
 4. Instruktører som taketheir jobber seriøst
 5. Pågår evalueringer
 6. Gleden av å lære i en morsom og vennlig atmosfære

Steder

 • Woluwe-Saint-Lambert

  Avenue de Kraainem 61, 1200 Woluwe-Saint-Lambert, 1200, Woluwe-Saint-Lambert

 • Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Voie Cardijn 8, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve, , Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål