Keystone logo
© Eva Dang
Coaching for Change

Coaching for Change

Coaching for Change

Introduksjon

Om Coaching for Change

Vi trener og mentorer enkeltpersoner til å bli ledere for endring i å kjøre mot en slankere, innovativ og kontinuerlig forbedrende organisasjon. Vi har et godt bevis på at kundene bidrar til å redusere kostnadene betydelig, samtidig som de opprettholder ytelsen i sikkerhet, kvalitet, kostnad, levering, produktivitet og moral.

Vi har opparbeidet et samarbeidsnettverk av konsulenter nærmer seg 60 personer. Våre konsulenter har erfaring med å se og utvikle god praksis innen Shingho prisvinnende bedrifter. 90% har jobbet i Toyota på Group Leader nivå eller høyere. Vi tar en "annen tenkemåte" fra tradisjonell ledelse. Vi er "hands-on" på arbeidsplassen og gjør alt som trengs for å sikre rask bærekraftig forandring. Det betyr ikke å ta eierskapet vekk fra personell i systemet eller interne forandringsledere.

Klientene vi liker å jobbe med, ikke bare sende noen på et kurs for å komme tilbake til jobb - forretninger som vanlig. De vil gjøre en forskjell, og det gjør vi også! Vår etos og portefølje er designet for å drive ekte læring ved å bruke nye verktøy, teknikker og metoder på arbeidsplassen.

Vi er forpliktet til standarder og profesjonalitet skissert av Chartered Management Institute. Vi leverer konsulentkvalifikasjoner gjennom Institute of Business Consulting (del av Chartered Management Institute). Den eneste profesjonelle kroppen i Storbritannia dedikert til å fremme de høyeste standardene for ledelse og lederskapskompetanse.

Vi er et godkjent senter med Institutt for ledelse og ledelse Storbritannias største tildelende organ for ledelse og ledelse kvalifikasjoner og Chartered Management Institute tilbyr et bredt spekter av kvalifikasjoner og godkjente programmer fokusert på endringsledelse, coaching og forretnings forbedring teknikker.

Vi fokuserer på bærekraftig forandring i forfølgelsen av excellence og anerkjent for det!

Steder

  • Derby

    Dunston Innovation Centre, Dunston Road, Chesterfield, S41 8NG, , Derby

  • Doha

    Doha, Qatar

    Programmer

    Spørsmål