Keystone logo
College For Financial Planning

College For Financial Planning

College For Financial Planning

Introduksjon

I nesten 80 år har vi tilbudt førsteklasses utdanning til studenter og fagpersoner som ønsker å legge til ferdighetene sine og fremme karrieren. I 1972 opprettet vi landets første økonomiplanlegging, CFP®-sertifisering. I dag er vi fortsatt i forkant av utdanningen for finansiell planlegging ved å svare på behovene i bransjen med profesjonelle betegnelsesprogrammer og utdannelsesprogrammer som er utformet for å forberede fagfolk til å skape bedre resultater for sine kunder.

Som den eneste leverandøren av finansiell utdanning med stabelbar legitimasjon på ni akkrediterte profesjonelle betegnelser, CFP®-sertifisering og en mastergrad i personlig finansiell planlegging, College For Financial Planning ® - et Kaplan-selskap som gir rådgivere for deres nåværende karrierefaser mens de tjener kreditt mot sitt neste legitimasjon.

College For Financial Planning ® - et Kaplan Companys utdanningsprogrammer innen økonomisk planlegging, kapitalforvaltning, formuesforvaltning og pensjonsplanlegging kan hjelpe deg med å forberede deg til å bli en SERTIFISERT FINANSIELL PLANNER ™ -profesjonell, utvide kompetansen din gjennom en av våre profesjonelle betegnelser, eller hjelpe du tjener en mastergrad i personlig økonomisk planlegging.

Steder

  • Centennial

    East Nichols Avenue,9000, 80112, Centennial

    Spørsmål