Keystone logo
College of Law and Business

College of Law and Business

College of Law and Business

Introduksjon

Hvorfor CLB?

Tenk globalt

Globaliseringen har dramatisk påvirket alle aspekter av yrkeslivet. Derfor er internasjonal erfaring og global eksponering avgjørende for å lykkes i forretnings- og juridiske felt. På CLB prøver vi å tilby studentene et bredt spekter av internasjonale programmer for bedre å utstyre dem til den stadig skiftende, fartsfylte globale økonomien. Blant disse programmene deltar studentene i utdanningsdelegasjoner til store forretningsbyer i verden, hvor de studerer på felleskurs og deltar i bilaterale forskningsprosjekter ved utenlandske universiteter.

Vårt fakultet

CLB har blitt rangert som den beste innen utdanningsprogrammer, kvalitet på forelesere og generell tilfredshet av den israelske National Student Union-undersøkelsen. Dette, sammen med den flerkulturelle og mangfoldige studentmassen, skaper et energigivende og spennende læringsmiljø.

CLB-fakultetsmedlemmer er ledere innen sitt felt, og har fått doktorgrader og har fulgt sine postdoktorgrader ved de fineste universitetene i verden, inkludert Harvard, Stanford, Columbia, NYU, Berkeley, Chicago og Oxford.

De er en integrert del av den pulserende akademiske arenaen på CLB, hvor banebrytende forskning, stimulerende workshops, vitenskapelige publikasjoner og internasjonale konferanser finner sted.

Våre studenter

CLBs flerkulturelle og mangfoldige studentmasse, individuelle omsorg og vennlige og støttende miljø gjør at hver student kan nå sitt potensial. Når studentene går ut av dørene våre, er de fullt utstyrt for å tilegne seg høyere utdannelse eller delta i profesjonell arena, i mange av de ledende firmaene eller selskapene i Israel, samt i innflytelsesposisjoner i offentlig sektor.

Fellesskapets oppsøkelse

CLB lærer studentene å tenke globalt, men handle lokalt. For å videreføre verdier som det israelske samfunnet holder av, så vel som å bygge en bedre fremtidig arbeidsstyrke, fremmer CLB profesjonell samfunnsaktivisme og utøvere som er utdannede, dyktige og samfunnsansvarlige i forretnings-, juridiske og offentlige sfærer. CLB-studenter har gitt viktige, nasjonale og internasjonale presedenser gjennom våre juridiske klinikker som å slå ned en israelsk lov som privatiserer fengsler; beskytte asylsøkere; og sette på den offentlige dagsorden store sosiale spørsmål som Israels naturgassressurser og like muligheter i utdanning.

Fokusert på suksessen din

Karrieresenteret, rådgivning utføres av et profesjonelt erfaren team, på en på en basis i samsvar med studentens behov. Prosessen inkluderer personlig veiledning, assistanse i utarbeidelsen av et CV / CV, forberedelse til intervjuer gjennom simuleringer, profesjonelle forelesninger, besøk med ledende selskaper og jobbmesser.

En annen komponent i Career Center-aktiviteten er CLBs arbeidsmulighetsstyre, med hundrevis av jobbmuligheter for CLBs studenter og kandidater.

Steder

 • Ramat Gan

  David Ben Gurion Road,26, , Ramat Gan

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål