Keystone logo
College of Saint Mary

College of Saint Mary

College of Saint Mary

Introduksjon

Ved College of Saint Mary tror vi på utdanningens kraft for å hjelpe kvinner med å realisere potensialet, identifisere ledelsesstyrker og finne oppfyllelse i karrierer og liv.

Grunnlagt av Sisters of Mercy og inspirert av vårt oppdrag, er vi dedikert til faglig dyktighet og tjenestelæringsmuligheter som hjelper kvinner å utvikle en større følelse av selvtillit og selvtillit og tillit til at de kan ta ut i verden for å gjøre en forskjell for alle.

Vi ønsker studenter fra alle verdensreligioner og fra hele nasjonen velkommen. Vi tilbyr rimelige studieprogrammer over et bredt spekter av dagens ledende felt som sykepleie, ergoterapi, legeassistentstudier, undervisning med spesialiteter, undervisning for karrierevekslere, virksomhet med vekt på analyse og strategisk kommunikasjon, juridiske studier og mer. Og vi gir et solid liberal arts utdanning fundament for alle disse hovedfagene med muligheter til å studere kunst og scenekunst her også.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Omaha

    Mercy Road,7000, 68106, Omaha

    Programmer

    Spørsmål