Keystone logo
Columbia University - Fu Foundation School of  Engineering and Applied Science

Columbia University - Fu Foundation School of Engineering and Applied Science

Columbia University - Fu Foundation School of  Engineering and Applied Science

Introduksjon

Transcending Disciplines, Educating Leaders, Transforming Lives

Columbia Engineering, Fu Foundation School of Engineering and Applied Science, er forpliktet til å presse kunnskapens grenser og oversette våre funn for å møte samfunnets behov. Disse ambisjonene har vært grunnleggende siden vår tidlige opprinnelse i 1864 som en skole viet til metallurgi og gruvedrift. Gjennom årene har fakultetet og studentene våre gitt bemerkelsesverdige bidrag til teknologisk og sosial fremgang, og i dag fortsetter vi vår tradisjon for innovasjon ettersom ingeniørfag transformerer nesten alle aspekter av livet, fra renheten til vannet vi drikker, kvaliteten og tilgjengeligheten av helsevesenet vårt, og bærekraften i de naturlige og bygde miljøene, til vår evne til å få kontakt med andre hvor som helst i verden.

Columbia Engineering tilbyr lavere og høyere grad på ni hovedavdelinger, samt muligheter for å studere med søsterskoler og forskningsinstitutter i verdensklasse.

Våre ni avdelinger, blant landets eldste og mest innflytelsesrike, gir muligheter for tverrfaglig studier og forskning.

Fakultetet og studentene er aktive i de mangfoldige og ekspansive forskningsprogrammene som tilbys gjennom Columbias laboratorier, sentre og institutter - disse samarbeidsenhetene ved skolen og på tvers av universitetet fremmer svært tverrfaglig forskning som har innvirkning. Våre forskningsrom i verdensklasse inkluderer Columbia Nano Initiative, Soft Matter Lab, Columbia Electrochemical Energy Lab, Data Science Institute, Center for Artificial Intelligence, Precision Medicine Initiative, Mortimer B. Zuckerman Mind Brain Behavior Institute, og Earth Institute. Se lenkene til mange av disse programmene nedenfor.

Å tiltrekke seg de største hodene innen ingeniørfag og anvendt vitenskap, med ulik bakgrunn fra hele landet og over hele verden, har alltid vært en del av vårt DNA og en nøkkel til vår suksess. Vårt fakultet representerer ledende eksperter innen sine felt som er dedikert til undervisning, for å skyve forskningsgrenser og for å øke tverrfaglige samarbeid på tvers av skolen, universitetet og med eksterne partnere. Vi tilbyr studentene en unik utdanningsmulighet som gir grunnleggende utdanning innen ingeniørfag og anvendt vitenskap i dybden og bredden av det fremste Ivy League-universitetet sentrert i New York City - et kulturelt og økonomisk knutepunkt som raskt blir et verdenskjent senter for høy- teknisk forskning og utvikling. Vi tror at ingeniørfag er i en renessanse, og at tiden er nå for ingeniørarbeid å gå frem som en styrke for fremtiden for å skape en bærekraftig, sunn, koblet, sikker og kreativ menneskehet.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Manhattan

    Manhattan, USA

    Spørsmål