Keystone logo
Conde Nast College MA Kreativ retning for motemedier
Conde Nast College

MA Kreativ retning for motemedier

London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

30 Sep 2024

GBP 29 950 *

På universitetsområdet

* £24 950 (Storbritannia) | £29 950 (Ikke-UK) inkludert mva

Bli med oss for online informasjonsarrangementer

Introduksjon

Vår MA Creative Direction for Fashion Media er et eksepsjonelt, bransjesentrert program som avslører de fascinerende rikene av visuell historiefortelling, mediemerkevarebygging og multimedieproduksjon. Med rot i det enorme reservoaret av kunnskap og ekspertise som Condé Nast har, presenterer dette programmet en spennende blanding av strukturert akademisk instruksjon, praktiske tekniske workshops, selvdrevet forskning og berikende mesterklasser tilrettelagt av anerkjente industripionerer. Sammen fører disse elementene studentene på en transformativ reise gjennom de kreative, kommersielle og kritiske dimensjonene til motemedier på tvers av trykte, digitale og erfaringsbaserte plattformer.

Ligger innenfor høgskolens postgraduate Fashion Media-portefølje, som også inkluderer masterprogrammer i motestyling, motemediestrategi og motejournalistikk, ved å følge vår MA Creative Direction for Fashion Media vil du dele noen underviste økter og prosjekter med dine kolleger i andre motemedier masterutdanninger. Denne samarbeidstilnærmingen sikrer at du får en helhetlig og dynamisk forståelse av motemedieindustrien.

I kjernen er dette programmet et startskudd for deg å utvikle deg til en dyktig utøver innen ditt valgte felt innen motemedier. Den er konstruert for å pleie essensielle overførbare ferdigheter innen kommunikasjon, kritisk tenkning, reflekterende analyse og ekspertprosjektledelse, og dermed gi deg mulighet til å innovere og strekke grensene som motefortellere, mediebransjeledere eller visjonære innen visuell kommunikasjon.

Spesielt kan Condé Nast College skryte av uovertruffen tilgang til industriarmaturer, inkludert redaksjons- og forretningsteamene bak ikoniske publikasjoner som Vogue, GQ, Glamour, Tatler, House & Garden, World of Interiors og WIRED. Denne unike fordelen lar oss kombinere akademisk strenghet med enestående bransjeforbindelser, og skape et pedagogisk miljø som ingen andre.

Condé Nast College of Fashion & Design står som en hjørnestein i bransjeforberedelse. Dette programmets endelige mål er å sømløst bygge bro over gapet mellom akademia og profesjonell sysselsetting, veve teori og akademisk studie inn i stoffet i industripraksis. Som student på dette kurset vil du bli fordypet i virkelige industriscenarier, og utruste deg til kontinuerlig å heve kunnskapen din og forståelsen din, og dyrke nye ferdigheter til et eksemplarisk nivå etter endt utdanning. Du vil også bli tilbudt en gylden mulighet til å delta i en fire ukers oppslukende arbeidserfaring som en viktig del av din faglige utviklingsreise i løpet av programmet.

Programresultat

Karrieremuligheter

Læreplan

Opptak

Program undervisningsavgift

Studentuttalelser

Fasiliteter

Om skolen

Spørsmål