Keystone logo
Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Introduksjon

CIID Reel fra CIID på Vimeo.

Copenhagen Institute of Interaction Design vert for en rekke utdanningsinitiativer

Utdanningsaktivitetene våre presenterer et integrert miljø for deltakere, fakulteter og ansatte for å jobbe sammen i et flerkulturelt, tverrfaglig studiomiljø. Skolen tiltrekker seg et imponerende og mangfoldig utvalg av internasjonale besøkende fakulteter som er høyt ansett som eksperter på sine felt.

Vi utvikler kontinuerlig vår definisjon av interaksjonsdesign gjennom utviklingen av våre læreplaner. Ledet av en 'learning by doing' filosofi og en menneskesentrert tilnærming, oppfordres elevene til å utforske emner før de genererer ideer. Disse konseptene prototypes deretter i det velutstyrte laboratoriet og verkstedet.

CIID gir en ny utdanningsmodell som er relevant for både akademia og industri. Gjennom samarbeidende industripartnerskap og prosjekter som står overfor bransjen, blir studentene utsatt for et bredt spekter av temaer og virkelige sammenhenger.

113158_1.jpg

CIID's Summer School rundt om i verden gir deltakerne muligheten til å få design- og innovasjonskunnskaper og verktøy gjennom en serie med 5-dagers workshops. Disse verkstedene tilrettelegges av ledende internasjonale eksperter på tvers av innovasjon, digital teknologi og kreativt lederskap. Det er en oppslukende, men kompakt opplevelse, som gir en mulighet til å utforske mulighetene for designtenkning, prototyping og tilpasning av nye teknologier. Den er åpen for alle og er ment å gjøre det mulig for studenter og fagfolk fra alle bakgrunner å bruke ferdigheter og prosesser i interaksjonsdesign i arbeidet/prosjektene. Så langt finner sommerskolen sted i Danmark, Costa Rica og India, og vi er åpne for å ta den med til andre regioner.

113161_2.jpeg

CIIDs profesjonelle programmer er intensive, flerdagers workshops som kommer på forespørsel til selskaper eller publikum i større byer rundt om i verden. Kursene våre blir undervist av designere og felteksperter i verdensklasse, og er bygd for å gi deg eller teamet ditt et transformativt løft i din kunnskap, ferdigheter, nettverk og karriereperspektiv innen tre dager eller mer. Våre kurs er bygget på grunnlaget for menneskesentrert design og prototyper, og legger vekt på virkelige applikasjoner og praktisk og praktisk ferdighetsbygging. Du vil jobbe intensivt med dine jevnaldrende og instruktører gjennom en kombinasjon av forelesninger, øvelser og fremskyndede prosjekter.

113160_3.jpg

CIIDs interaksjonsdesignprogram (IDP) (1 år) lærer deltakerne å designe og implementere produkter, tjenester og miljøer - i tråd med CIIDs visjon om å inspirere til tiltak mot bedre fremtid. Vi tror på mangfoldet av erfaring, tenkning og kultur - og formidler ferdigheter for teamarbeid, kommunikasjon og samarbeid, ikke bare tekniske og designferdigheter. Etter en streng utvelgelsesprosess, velger vi mennesker fra hele verden til å delta i vårt interaksjonsdesignprogram. Hver person tar med seg individuelle ferdigheter, og IDP er en effektiv plattform for peer-to-peer-læring. Vi har valgt Costa Rica som det første stedet for interaksjonsdesignprogrammet utenfor Danmark fordi landet er hjemsted for svimlende 6 prosent av verdens biologiske mangfold. Dette gjør det til det perfekte stedet å fokusere på livssentrerte løsninger. Målet vårt er å lære av og bygge på progressiv innovasjon, inkludert det faktum at regionen i dag produserer mer enn 99 prosent av elektrisiteten ved å bruke fem forskjellige fornybare kilder: vannkraft (78%), vind (10%), geotermisk energi (10%) , biomasse og sol (1%).

Steder

 • San José

  Omar Dengo Foundation in San José/ La Selva Research Station in the Costa Rican jungle, , San José

  • Copenhagen

   Copenhagen, Danmark

   Programmer

    Spørsmål