Keystone logo
Cork English World

Cork English World

Cork English World

Introduksjon

om skolen

Cork English World, Irlands Cambridge prisvinnende skole, tilbyr kurs som er utformet for å gi studentene de språkkunnskapene som trengs for å kommunisere effektivt og trygt på engelsk. Våre kurs gir også studentene de ferdighetene og strategiene som er nødvendige for å lære engelsk utenfor klasserommet.

Cork English World spesialiserer seg på engelsk Språkkurs og In-Service Lærerutdanning for lærere av engelsk som morsmål. Våre metoder er basert på over 30 års kombinert kompetanse og erfaring.

Å være ledende innen språklærerutdanning, må CEW være i forkant av språklæringsmetodikken. CEW har en kjernepersonell på 8 personer under ledelse av Majellia Sheehan & Mireille Kingston. Vår track record er bevist, hver gang vi får de ønskede resultatene.

På Cork English World vil du snakke engelsk i minst 20 timer per uke ... flyt på engelsk er ikke lenger fiksjon!

Cork English World tilbyr engelskundervisning på minst 6 nivåer, fra Elementary (A1) til Advanced (C1), med maksimalt 12 studenter per klasse.

Uttalelser

"Takk veldig mye for dette kurset. Jeg hadde en flott tid her på skolen og i Cork generelt. Jeg er veldig glad for at jeg valgte denne skolen. Jeg ønsket å forbedre engelsken min og jeg har definitivt gjort det og fått mye mer også. "(Ekaterina, Russland)

"Takk så mye for alt. Jeg hadde en flott tid i CEW. Alle er veldig hyggelige og vennlige "(Maiko, Japan)

"Jeg vil absolutt anbefale CEW! Det var ikke bare informativ for meg, men veldig morsomt. Jeg hadde en veldig morsom tid, ser alltid frem til å komme hit om morgenen "

(Romina, Tyskland)

Steder

  • Cork

    Crawford Business Park, Bishop St, Cork City, , Cork

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål