Keystone logo
Cromwell UK International Education

Cromwell UK International Education

Cromwell UK International Education

Introduksjon

VELKOMMEN TIL CROMWELL EDUCATION

Cromwell UK International Education er en veletablert utdanningsleverandør, tilbyr et bredt spekter av utdanningsprogrammer i samarbeid med ledende universiteter i Storbritannia. Cromwells mål er å gi den nyeste kunnskapen med beste praksis for å skape individet og samfunnet for å være effektivt og effektivt, for å takle de industrielle og sosiale utfordringene i den stadig skiftende verden med positive verdier.

Cromwell ledes av en gruppe erfarne og utdannede pedagogiske eksperter, psykologer og tidligere bedriftsledere styrt av sterk entreprenørskap og er satt opp for å effektivt tappe de menneskelige potensialene for å legge til rette for behovene til arbeidsmarkedet.

Kvalifikasjonene som Cromwell tilbyr, fungerer som stepping stones mens vår jobborientert opplæring som vil ta hver elev til toppen av bedriftens karrierestige og forsøker å gjøre alle elevene ansettelsesmessige med riktig holdning og kvalifikasjoner. Vi er det første Pearson Assured Center i Nord-Emiratene som satte et internasjonalt referansepunkt for utdanning og opplæring. Vi tilbyr verdensstandardutdanning lokalt bemyndiget av global eksponering.

VÅR VISJON

Cromwell UK arbeider kontinuerlig for å opprettholde sin posisjon som en av de fremste internasjonale utdannelsesleverandørene i regionen for å opprettholde og forbedre kvaliteten på undervisning, forskning, offentlige tjenester og økonomisk utvikling ved å gi verdensstandardutdanning lokalt bemyndiget av global eksponering.

OPPDRAG

Transform liv for å tjene samfunnet ved å utdanne, skape kunnskap, internasjonal plassering og distribuere kunnskapen til å arbeide i stor skala med ekspertise. Gjør yngre generasjoner mer konkurransedyktige med Global Market-verdier.

Steder

  • Ajman

    Behind Honda Showroom, Rumailah, , Ajman

Spørsmål