Keystone logo
The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

Introduksjon

Velkommen til Institutt for biologi

Hvert semester Biologi Avdeling hovedfagsstudenter arrangere en seminarserie hvor inviterte foredragsholdere fra andre institusjoner presentere resultatene av sin forskning.

Seminarer holdes på mandag kl 11:10 i Rm. 215 McCort-Ward. Pizza serveres kl 24:00 i Rm. 200 etter seminaret.

Arrangementet er sponset av Graduate Student Association.

biologi Club

Den CUA Biology Club er en organisasjon for alle som er interessert i biovitenskap. I løpet av studieåret Club arrangerer en kombinasjon av sosiale og pedagogiske aktiviteter som gir mange muligheter for studenter å samhandle med fakultetet og med hverandre. Klubbens sponsorer foredrag serien adressering aktuelle problemstillinger og andre emner av interesse, og gir medlemmene muligheter til å knytte kontakter med fagfolk i biovitenskap.

Et utvalg av nyere Club aktiviteter inkluderer: Velkomstfest i begynnelsen av studieåret; karriere samtaler; falle middag; foredrag serien; premed-orienterte programmer; Juleselskap; end-of-års grill, og; Thanksgiving fond raiser for noen (så andre kan spise).

Mission

The Center for Advanced Training i celle-og molekylærbiologi, en enhet ved Institutt for biologi ved Catholic University of America har vært etablert i 1983 som et internasjonalt senter for å gi faglig opplæring for forskere, teknikere, hovedfagsstudenter og postdoktorstipendiater. Fokuset er på de nye og etablerte biomedically-relaterte konsepter og teknologier som gir den store drivkraften for moderne forskning, innovative industrielle applikasjoner, og avanserte diagnostiske laboratorieteknikker.

Steder

Steder
  • Washington

    Department of Biology 103 McCort-Ward The Catholic University of America 620 Michigan Avenue NE. Washington, DC 20064, , Washington

    Programmer

    Spørsmål