Keystone logo
China University of Petroleum

China University of Petroleum

China University of Petroleum

Introduksjon

historie

China University of Petroleum (CUPB) Ble grunnlagt i 1953, nominert som et av de viktigste nasjonale universiteter i 1960, og er et 211-nasjonalt universitet under administrasjon av utdanningsdepartementet. Som et førstegangs nasjonalt universitet i Kina er oppdraget til CUPB å forberede kvalifiserte ingeniører og tilby god teknisk service til den globale oljebransjen gjennom utdanning av høyeste kvalitet og fremragende forskning.

Universitetsoversikt

Med mange års arbeid har CUPB jobbet for å forbedre programkvaliteten, og utvikler seg kontinuerlig for å holde seg i forkant med forskning og industrielle fremskritt, og bredere sine disipliner og forskningsområder. CUPBs nåværende fokus omfatter de tradisjonelle energirelaterte feltene sammen med den nye oppsøkingen til bærekraftig og fornybar energiteknologi og ren energiteknologi, dypvannsteknologi, energistrategi og politikkstudie, sikker teknologi, miljøteknikk og energistyring. Det er totalt 16 høyskoler på CUPB som tilbyr 27 bachelorprogrammer, 99 masterprogrammer og 48 PhD-programmer. Den har 2 nasjonale nøkkellaboratorier, 1 nasjonalt ingeniørutdanningssenter og 20 ministerielle nøkkellaboratorier eller forskningsinstitutter.

Akademikerne, som står for CUPBs posisjon som nasjonal leder innen energirelaterte fag, er en viktig del av sitt rike akademiske miljø. Det er 1 369 lærere totalt, inkludert 229 professorer og 274 lektorer. Blant dem er det to vinnere av Chinese Academy of Science Awards, to vinnere av Chinese Academy of Engineering Awards. CUPB har for tiden 7 663 studenter, 5 426 masterstudenter, 1076 PhD-er og 832 utenlandske studenter fra 52 land.

Et av prinsippene til CUPB har vært å jobbe tett med verdensledende energiselskaper som China National Petroleum Corporation, China Petroleum og Chemical Corporation, China National Offshore Oil Corporation, TOTAL, Shell, Petronas, Saudi Aramco, Kogas, BP, StatOil , etc. Mer enn 65% av sine forskningsprosjekter støttes av disse organisasjonene. Internasjonalisering er en av de tre sentrale strategiske prioritetene til CUPB som har som mål å tiltrekke seg lærde rundt om i verden og involvere våre fakultet og studenter å utforske verden og dele sin kapasitet med verden gjennom koblinger med CUPBs globale partnerinstitusjoner. CUPB har i øyeblikket samarbeidsforhold med 120 høyere utdanningsinstitusjoner og akademiske organisasjoner fra 36 land.

Campus

Kina University of Petroleum, Beijing, ligger i et naturskjønt område av turist interesse i Changping County, Beijing, ca 5 miles til Ming-gravene og 15 miles til Great Wall. Changping er dynamisk, men avslappet, kulturelt rik, men ned til jorden. Man kan enkelt utforske Changping til fots eller på sykkel med sin perfekte størrelse. CUPB har en vakker campus delt inn i to relativt uavhengige kvartaler, som har utmerkede undervisnings- og læringsfasiliteter og velutstyrte boligområder.

Steder

  • Beijing

    China University of Petroleum-Beijing, 18 Fuxue Road, Changping, , 102249, Beijing

Spørsmål