Keystone logo
Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Introduksjon

Czestochowa University of Technology (CUT) har bidratt til å skape fremtiden for ingeniørvitenskap og teknologi i mer enn sytti år. Under våre vitenskapelige og pedagogiske aktiviteter har Czestochowa University of Technology blitt en iboende del av Polens historie og tradisjon i Czestochowa-regionen og selve byen. I landsomfattende rangeringer av statlige institusjoner for høyere utdanning er vi blant de beste universitetene i Polen med lignende profil. Den utmerkede kvaliteten på undervisningen og forskningen vår, og den uovertrufne akademiske kunnskapen og erfaringen til våre akademiske ansatte gjør studiet ved CUT til en stimulerende og uvurderlig opplevelse. Gjennom sine undervisningsprogrammer legger Czestochowa University of Technology en sterk vekt på prosjektbasert læring og teamarbeid.

Vi streber etter at Czestochowa University of Technology skal være en institusjon som:

  • Tilbyr utdanning av høy kvalitet, og gir nyutdannede ferdigheter som ønskes på arbeidsmarkedet.
  • Samarbeider aktivt med enheter fra det sosioøkonomiske miljøet, og sikrer at studentene beriker sin kunnskap og erfaring gjennom praksisplasser og praktisk opplæring.
  • Utvikle et attraktivt tilbud for internasjonale studenter og støtte internasjonal mobilitet for ansatte, doktorgradskandidater og studenter.
  • Fremskritt vitenskapelige disipliner som er avgjørende for dagens vitenskapelige utfordringer og moderne industri, fungerer som et forsknings- og utviklingssenter med betydelig innovasjonspotensial, utstyrt med høykvalitets forskningsinfrastruktur som muliggjør gjennomføring av ambisiøse vitenskapelige prosjekter med internasjonal betydning.
  • Styrker samarbeidet med innenlandske og utenlandske universiteter og ledende økonomiske enheter som opererer i det nasjonale og internasjonale markedet, med sikte på å gjennomføre forsknings- og utviklingsprosjekter og implementeringsarbeid, skape samarbeidsforbindelser som bidrar til kommersialisering og overføring av forskningsresultater, samt utviklingsarbeid fra universitetet til økonomien.
  • Engasjerer seg i aktiviteter for vekst av sosialt ansvar og deltar i den globale prosessen med å oppnå bærekraftige utviklingsmål.

Steder

  • Częstochowa

    ul J.H Dąbrowskiego 69 , 42-201, Częstochowa

Spørsmål