Keystone logo
Cyprus University of Technology

Cyprus University of Technology

Cyprus University of Technology

Introduksjon

Om Cyprus University of Technology

Cyprus University of Technology (CUT) ble etablert i 2004 som et offentlig universitet lokalisert ved kystbyen Limassol. De første studentene ble tatt opp i 2007, mens de siden den gang har tilbudt alle tre grader, dvs. BSc, MSc, PhD. I sin relativt korte historie fikk CUT internasjonal anerkjennelse som et topprangert universitet på Kypros og Hellas, og har konsekvent rangert som et av de 60 beste unge universitetene og som et av de ledende 301-350 universitetene i verden av Times Higher Education World University Rankings (THE) de siste årene.

CUT er forpliktet til fremragende forskning og er internasjonalt kjennetegnet som en regional leder, med over 250 vellykkede sponsede forskningsprosjektfinansieringer på over 44 millioner euro. Gjennom de tette samarbeidene og partnerskapene, universitetet med industrien, oppmuntres nye forskningsideer og vekstmuligheter. En sterk indikator på dette vellykkede samarbeidet er >80 % vellykket plassering av kandidater ansatt i sine respektive studieretninger i en periode på mindre enn ett år etter endt utdanning.

Omtrent 3000 studenter er for tiden påmeldt til lavere og videregående studier ved de 6 fakultetene, 1 språksenter og 13 avdelinger ved universitetet.

I tjeneste for samfunnet

Universitetets sosiale bidrag er en av dets sterkeste verdier som former dets identitet, strategi og daglige drift. Vedtakelsen av denne verdien har to komplementære og gjensidig forsterkende mål. CUT har som mål å utdanne og utvikle ansvarlige, vitenskapelig kompetente forskere, fagpersoner og innbyggere som vil handle og lede, veiledet av prinsippene om bærekraft og sosialt ansvar. Samtidig har universitetet som mål å fungere som en forsknings- og utdanningsinstitusjon som gir verdiskapning til økonomien, miljøet og samfunnet generelt. Som sådan integrerer universitetet bærekraft i sine 5 pilarer (dvs. undervisning, forskning, drift, kultur og oppsøking til samfunnet) og har vedtatt FNs 17 mål for bærekraftig utvikling (SDG) mens de har som mål å forberede lederne for fremtidige generasjoner som vil oppnå en bedre fremtid for alle mennesker.


Postgraduate programmer og fasiliteter

Universitetet tilbyr 18 doktorgradsprogrammer, hvorav 4 undervises på engelsk og 14 på gresk. I tillegg tilbys 2 programmer via langdistanse, i henhold til tabellen nedenfor.

Det er også ledige doktorstillinger og publiseres av Tjenesten for studie- og studentvelferd én gang hvert studiesemester, for registrering og oppmøte fra neste semester.

Steder

  • Limassol

    30 Archbishop Street, 3036, Limassol

    Spørsmål