Keystone logo
Dakota College At Bottineau

Dakota College At Bottineau

Dakota College At Bottineau

Introduksjon

Dakota College At Bottineau gir studentene kvalitetsutdanning i et omsorgsfullt miljø. Institusjonen verdsetter mangfold og personlig berikelse ved å fremme engasjert læring for sysselsetting og universitetsoverføring. Ved hjelp av et støttende samfunn legger Dakota College At Bottineau vekt på natur og teknologi for å utføre sitt oppdrag gjennom en rekke læreplaner, programmer og tjenester.

Dakota College At Bottineau har eksistert nesten like lenge som North Dakota selv. Statens grunnlov, som ble ratifisert i 1889, sørget for en skogskole for å fremme veksten av trær på præriene. Vi åpnet dørene våre i 1906 som North Dakota School of Forestry.

Mye har endret seg siden den gang, inkludert vårt navn og oppdrag. Men vi er fremdeles her for å dyrke vekst. Selvfølgelig betyr ikke "vekst" nøyaktig det samme i det 21. århundre som det gjorde på 1800-tallet. Mens naturressursprogrammene våre forblir blant de beste i øvre Midtvesten, tilbyr vi også grader innen felt som helsevesen, webdesign og informasjonsteknologi sammen med et sterkt program for liberal arts. Og vi har et av de mest robuste fjernundervisningsprogrammene i staten.

North Dakotas landskap har endret seg mye siden 1889, både fysisk og kulturelt. Våre kandidater hjalp til med å få til disse endringene. Og Dakota College At Bottineau har også forandret seg --- slik at vi kan forberede dagens studenter på å bygge fremtidens landskap.

Steder

  • Bottineau

    Simrall Boulevard,105, 58318, Bottineau

    Spørsmål