Keystone logo
Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Introduksjon

Online og voksne studenter

Dakota Wesleyan University har alltid vært et sted for samfunnet; et sted hvor studentene bli en del av noe større enn bare en høyskole. Nå DWU tilbyr den voksne eleven en unik mulighet til å bli en del av DWU samfunnet - digitale samfunnet, er det. Vi tilbyr fire fullt online studieprogrammene:

Master of Business Administration (MBA) RN-Bachelor of Science sykepleier grad Master of Arts in Education Bachelor of Arts i Organizational Leadership

Den DWU digital campus er et sted hvor den voksne studenten vil lære med jevnaldrende sjonglerer karriere, familie og personlige forpliktelser mens resterende dedikert til utfordringen med å tjene en grad. Programmene 'asynkron måte tillater elevene å delta i diskusjonen, sende kurs og kommunisere med lærere og klassekamerater når som helst i løpet av dagen eller natten. Mer enn bare et sted å gå til klassen på nettet, fungerer den digitale campus som et fellesskap der å utvikle relasjoner med jevnaldrende og lærere medlemmer både i og utenfor klassemiljøet.

Vår distinkt tradisjon for å levere personlig utdanning jordet i våre verdier for læring, lederskap, tro og tjeneste vil være til stede i disse online programmer. Vår forpliktelse til å engasjere diskusjoner om etikk, verdier og medfølelse vil ligge i forkant av disse nye studieprogrammene.

Elever oppfordres til å samarbeide menings på virkelige problemer for å overskride den erfaring fra klasserommet inn i hverdagen.

Steder

  • Mitchell

    Dakota Wesleyan University 1200 W. University Ave Mitchell, SD 57301, , Mitchell

Spørsmål