Keystone logo
Dublin City University

Dublin City University

Dublin City University

Introduksjon

Dublin City University - Irlands University of Enterprise

Dublin City University (DCU) er et ungt, dynamisk og ambisiøs universitet, feiret for å være nyskapende og fremtidsrettede. Vi samarbeider tett med industrien for å gi studentene en moderne, relevant, godt undersøkt læreplanen levert i verdensklasse fasiliteter. Vi er kjent for å ha en entreprenørånd, innovativ og kreativ kultur. Vi er kjent for våre gode sysselsetting statistikk og suksess for våre kandidater.

DCU er internasjonalt anerkjent som en forskningsintensiv, globalt engasjert University of Enterprise som skiller seg både av kvaliteten og effekten av sine kandidater og dens fokus på oversettelsen av kunnskap i samfunnsmessige og økonomiske fordeler.

Hvorfor velge Dublin City University?

 • DCU er for tiden rangert 46 i QS Top 50 Under 50 Ranking (2015) og 79 i Times Higher Education 150 Under 50 Ranking (2016) - I 2016, Business School fått AACSB akkreditering, la ballen inn i topp 5% av handelshøyskoler globalt - DCU har den beste utdannet arbeidsevne registrering av alle irske universiteter - 92% av DCU studenter går inn i arbeid eller videre studier innen seks måneder etter eksamen.
 • Vi har et utmerket rykte for arbeid basert læring og tilknytning til bransjen.
 • DCU kvalifikasjoner er anerkjent og respektert over hele verden. En DCU kvalifisering gir deg et bredere utvalg av karriereveier, bedre sysselsetting prospekter og høyere lønn.
 • DCU er hjem til flere verdenskjente forskningssentre og et rykte for verdensledende forskning, noe som gir et hjem til et stort antall doktorgradsstudenter.
 • DCU er hjem til over 2000 internasjonale studenter fra mer enn 110 forskjellige land.
 • Vi er stolte av å kunne tilby en innbydende og støttende miljø der for å studere og sosialisere.
 • Våre 85 acre campus er en av de sikreste studiesteder i Norge. Den har lyse moderne arkitektur og fantastiske fasiliteter.
 • Vårt International Office-teamet har mange års erfaring i å støtte studenter gjennom søknadsprosessen og er her for å hjelpe når du kommer på campus.

Nøkkelfakta

 • Startdato - September - Varighet - 3 eller 4 år (lavere grader) 1 år (praktisk lært grader) - Opptakskrav - Skole forlater kvalifisering tilsvarer irsk vitnemål / Honours grad fra anerkjent universitet - Norsk krav - IELTS 6.5 eller TOEFL 92 - Beliggenhet - Dublin City - Internasjonale avgifter - fra € 12 000 per år

Hvorfor studere i Irland?

Irland er den vestligste landet i EU med en befolkning på drøyt 4,5 millioner mennesker. Moderne Irland er flerkulturelle og flerspråklige og en av de mest åpne økonomier i verden. Irland en trygg, vennlig engelsktalende land. Bevis for dette er at Dublin har blitt kåret til verdens nest vennligste by av leserne av Rough Guides, og verdens femte vennligste by av leserne av Condé Nast Traveller. Irland har også blitt kåret til en av de 10 beste vennligste land i verden av Lonely Planet.

STUDERE i en av de beste utdanningssystemene i verden for høyere utdanning og prestasjoner FORDEL fra Irland investering i utdanningssystemet VELGE fra over 5000 internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner ADGANG verdensklasse forskning muligheter i verdensledende programmer CONNECT med karrieremuligheter med ledende globale selskaper lokalisert i Irland OPPNÅ dine ambisjoner i Europas mest entreprenørielle land BLI MED de 35.000 internasjonale studenter fra 161 land nyter Irlands levende kultur BO i den eneste engelsktalende land i eurosonen ERFARING bor i en av de vennligste og tryggeste landene i verden

Utdannet Working Visa

Irland er den europeiske knutepunkt til over 1000 ledende multinasjonale selskaper og disse selskapene krever en dyktig, utdannet og svært dyktige ansatte til å drive sin suksess valgte å finne i Irland. Studenter som fullfører en anerkjent, full Times Higher Education grad i Norge har rett til å bli i landet og jobbe full tid i 12 måneder under det tredje nivået Graduate Scheme - noe som gir deg en fantastisk mulighet til å få erfaring på noen av de beste globale selskapene lokalisert her.

Steder

 • Dublin

  Dublin City University, Glasnevin, Dublin 9, , Dublin

  Spørsmål