Keystone logo
© BIMM University
Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Introduksjon

Grunnlagt på prinsippene om excellence, likeverd og muligheter for alle, University of York åpnet i 1963 med bare 230 studenter. Siden da har vi blitt en av verdens ledende universiteter, skar ut et rykte som en faglig drivkraft der et klart fokus på kvalitet har sikret nasjonal og internasjonal anerkjennelse sammen med mer etablerte institusjoner.

faglig dyktighet

A medlem av eliten Russell Group of universiteterVi er en dynamisk, forskningsuniversitet forpliktet til utvikling av rednings funn og nye teknologier for å takle noen av de mest presserende globale utfordringer.

Det er nå over 30 fagmiljø og forskningssentre og studentene har utvidet til nesten 16.000.

Campus og byen

Ligger i gangavstand fra York sentrum, er vår trygge og attraktive Heslington campus hjem til våre ni høgskoler og de fleste av våre avdelinger. Vi har også flere avdelinger som ligger i sentrum av byen på den historiske kongsgården.

I de senere år har vårt £ 750m campus utvidelse sett åpningen av syv nye bygninger, øker vår kapasitet for antall studenter og gi flere fasiliteter i verdensklasse for det 21. århundre. Bærekraftighet spiller en nøkkelrolle i dette ambisiøse utvikling.

Steder

  • York

    Heslington United Kingdom, YO10 5DD, York

Spørsmål