Keystone logo
Didaxis Institute of Higher Studies

Didaxis Institute of Higher Studies

Didaxis Institute of Higher Studies

Introduksjon

Instituto Dídaxis de Formación y Capacitación, SC, ble grunnlagt i desember 1989 av sin nåværende direktør, Dr. Carlos Zarzar Charur. I desember 2008 ble anerkjennelsen av offisiell gyldighet for studier oppnådd for å tilby følgende doktorgradsstudier innen utdanning, innen det åpne systemet eller på avstand: doktorgrad i utdanning, master i utdanning og spesialisering i undervisning. Disse programmene begynte å bli tilbudt i februar 2009.

For levering av disse programmene har Dídaxis Institute et lærerstab av lærerinstruktører, som er behørig opplært i instituttets egen metodiske linje.

Når vi forstår oppdraget som det endelige målet som gir mening til alle våre handlinger, kan vi definere oppdraget til Instituto Dídaxis de Estudios Superiores som følger:

Samarbeid med utviklingen av utdanning i Mexico, gjennom undervisning, forskning og utvidelsesprogrammer, rettet mot å støtte den akademiske forbedringen av utdanningsinstitusjoner og, spesielt, den omfattende opplæringen av det akademiske personalet som jobber i dem.

Steder

  • México

    Avenida Ocampo Oriente,225, 27000, México

    Programmer

    Spørsmål