Keystone logo
Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Introduksjon

Dmad ble født i 2013, i Madrid (Spania), da en gruppe arkitekter med stor interesse for interiørdesign bestemte seg for å implementere en ny praktisk undervisningsmetode nært yrkeslivet i kurs og mastergrader. Å ta "prosjektet" til klasserommet er målet vårt og løse alle de daglige bekymringene som en profesjonell møter når de begynner å jobbe. Slik oppsto skolen for interiørdesign og arkitektur, Dmad.

Vi er en "boutique-skole", ung og kosmopolitisk, med små grupper. På denne måten kan vi sørge for at læringen blir personlig tilpasset og forsterker mangler eller svakheter til hver enkelt student, under kursene og mastergradene.

Hos Dmad vil du ikke bare finne et sted å lære, men også en familie hvor du vil ha all støtten du trenger for å starte din profesjonelle karriere i designverdenen.

Metode

Dmad er en skole for interiørdesign og arkitektur, med et "boutique"-konsept, der undervisningen utføres gjennom ansikt-til-ansikt klasser og virkelige prosjekter, små grupper og fremtredende fagpersoner i designverdenen som lærere, og hjelper studentene å gjøre overgangen mellom skole og arbeidsliv. Hvis du ser etter en effektiv og effektiv undervisningsmetode, har du kommet til rett sted.

Differensiering

Hovedverdien til skolen, Dmad, er dens lærere, prestisjetunge fagfolk hvis prosjekter setter trender innen arkitektur, interiørdesign, landskapsarbeid og designsektoren generelt. De veileder studenten i hans profesjonelle karriere og løser tvil utenfor den strengt akademiske sfæren.

Du finner også en kjent og nær atmosfære.

I løpet av kursene og mastergradene jobber vi i de fleste fagene med bedrifter i sektoren og med reelle kunder, noe som gir studenten en opplevelse svært nær den virkelige arbeidsverdenen.

Våre kurs og mastergrader er akkreditert av prestisjetunge universiteter i Spania: Nebrija University og Pontifical University of Salamanca og i Italia: eCampus Telematic University, som gir en offisiell tittel for mastergraden i interiørdesign (global design).

Grader oppnådd

  • Kurs akkreditert av det pavelige universitetet i Salamanca;
  • Mastergrader akkreditert av Nebrija University som sin egen grad;
  • Mastergrad akkreditert av Telemática e Campus University som en OFFISIELL grad anerkjent av det italienske utdanningsdepartementet.

Modalitet

Alle kurs og mastergrader ved Høgskolen for interiørdesign og arkitektur, Dmad, er 100 % ansikt til ansikt.

Steder

  • Madrid

    Dmad - Madrid Paseo de la Habana nº 151 Madrid, España., 28036, Madrid

  • Madrid

    Paseo de La Habana, 151, 28036, Madrid

Spørsmål