Keystone logo
DOBA Business School

DOBA Business School

DOBA Business School

Introduksjon

Vi er en fullt akkreditert moderne europeisk forretningsskole dedikert til enkeltpersoner som er interessert i å forbedre sin kunnskap og konkurranseevne gjennom online og ansikt til ansikt læring. Våre høykvalitetsstudier, tilgjengelig på fire forskjellige språk, følger kravene og kravene i dagens europeiske og globale forretningsmiljø.

Utvikling av kompetanser fra 21. århundre gjennom innovative programmer og tilnærminger som holder UNIQUe internasjonal akkreditering for IKT-bruk i høyere utdanning

DOBA Business School viktige fordeler

 • en utviklet og etablert online læringsmodell, internasjonalt akkreditert av European Foundation for Quality in E-Learning
 • moderne programmer rettet mot oppkjøp av aktuell og praktisk kunnskap,
 • moderne IT-støttet høyere utdanning, levert av lærere med omfattende yrkeserfaring,
 • en student-sentrert tilnærming,
 • vitenskapelig forskning, internasjonalt samarbeid og annen utviklingsaktivitet,
 • tilstedeværelse innenfor sydösteuropeiske markeder,
 • klar globaliseringsstrategi med innføring av nye utenlandske markeder i Afrika og India,
 • sosialt ansvarlig og etisk utdanning og forskningsaktiviteter.

DOBA tilbyr studieprogram til deltidsstuderende som er ansatt generelt, og de kan registrere seg i vanlige programmer og fjernundervisningsprogrammer. Studenter kan studere på slovensk, serbisk, kroatisk eller engelsk.

DOBA Business School er en del av DOBA Business Group som ble etablert i 1990. DOBA Business Group er den største private utdanningsinstitusjonen i Slovenia. Fra begynnelsen har DOBA utviklet og markedsført livslang læring. Over 100 forskjellige formelle og uformelle opplæringsprogrammer for ulike målgrupper og aldersgrupper svarer på det økte behovet for utdanning i Europa.

Våre programmer fortsetter å øke utdanningsstandarden for enkeltpersoner og styrke det faktum at kunnskap er en verdifull ressurs. I stedet for å bare forberede deg på en av dagens konvensjonelle yrker, forbereder vi deg på flere yrker og jobber i morgen.

97861_doba_pigac_si__MPP5567.jpg


Vår visjon

En skole som går utover.

Å bli en av de ledende skolene for nettbasert læring i Europa og en globalt anerkjent skole på dette feltet - anerkjent for sine pedagogiske innovasjoner, åpenhet, samfunnsansvar, tro på bærekraftig fortellighet og for sine initiativrike og sosialt ansvarlige studenter, som er klare til å løse nåværende økonomiske problemer og takle sosiale problemer.

Vårt oppdrag

Forvandle utfordringer til muligheter med nye programmer og tilnærminger.

DOBA Business School er en privat forretningsskole og en etablert høyere utdanningsinstitusjon for nettbasert læring i regionen og et senter for kunnskap. DOBA Business School implementerer bachelor- og forskerutdanningsprogrammer og DOBA Business School fra anvendt sosialfag. Våre bestrebelser er rettet mot å redusere hull i kunnskap og utvide muligheter for en vellykket karriere i Slovenia og i regionen. Våre handlinger er rettet mot å gi det smalere og bredere sosiale samfunnet med moderne utdannede og praktisk trente kandidater som er drevet av etiske og sosialt ansvarlige handlinger.

Våre verdier

Samfunnsansvar
Vi hjelper til med å forme frittankende, kritiske, initiativrike og kreative personer, hvis handlinger bidrar til samfunnets fremgang.

Respektere etiske verdier
Vi er bundet til høye etiske prinsipper som ligger til grunn for våre studieprogrammer og studiemoduser. Utdanning og egne handlinger letter til respekt, aksept av mangfold, toleranse og respekt for menneskerettigheter og grunnleggende friheter.

Utdanningskvalitet
Kontinuerlig overvåking av gjennomføringen av studieprosessen, implementatørers kvalifikasjoner, tilrettelegging av vilkår for gjennomføring av programmer, intern organisering, internasjonal sammenligning av studieprestasjoner, aktivt samarbeid med samfunnet og kontinuerlig implementering av forbedringer ved å inkludere studentene.

Forsknings- og utviklingsaktiviteter og innovasjoner
Å være likeverdig medlem av det akademiske fellesskapet også i vitenskapelig og forskningsarbeid ved å tilby nye og innovative løsninger som genererer fremgang i miljøet.

Tilpass og vær en faktor for sosial endring
Våre handlinger innen forskning, utdanning og rådgivning, etablering av forbindelser, vår etiske oppførsel og fremme av livslang utdanning bidrar til en bærekraftig utvikling av samfunnsansvar i Slovenia og utover. Dette gjøres i samarbeid med nasjonale og internasjonale eksperter, institusjoner, organisasjoner og selskaper.

Respektere individualitet og fremme samarbeid
Vi respekterer individuelle forventninger og behov, men samtidig fremme samarbeid.

Selvstendighet
Vi tror på intellektuell frihet og er en finansielt, institusjonelt og akademisk uavhengig og markedsorientert institusjon.

Steder

 • Maribor

  Prešernova ulica 1,, , Maribor

  • Belgrade

   Sava Centar, Milentija Popovića 9,, 11000, Belgrade

   Spørsmål