Keystone logo
© ©Dominican University College
Dominican University College

Dominican University College

Dominican University College

Introduksjon

Dominican University College , først etablert i Ottawa i 1900, av den kanadiske provinsen Dominikansk orden, er en av de eldste høyskolene i landets hovedstad. Dens pedagogiske røtter ligger i studium generalale fra 1260 helt i begynnelsen av utviklingen av universiteter i Europa. Med sin spesialisering i filosofi og teologi, er Dominican University College viet til søken etter sannhet i et miljø som gir næring til kritisk tenkning, minnelig dialog og en unik pedagogisk opplevelse.

Visjonerklæring

Åpen for å motta. Lyst til å diskutere. Streber etter å transformere.

Mission Statement

Ved å dyrke vanene med akademisk og menneskelig fortreffelighet, streber vi etter å utvikle allsidige og kritiske sinn som foreslår kreative løsninger på dagens komplekse problemer.

Vi oppnår disse målene innenfor en rik og levende katolsk, dominikansk tradisjon:

  • ved å tilby et solid grunnlag i filosofi og teologi;
  • i et fullt tospråklig miljø;
  • mens du engasjerer deg åpent med ulike disipliner, bakgrunner og trosretninger;
  • slik at elevene kan aktualisere potensialet sitt og forandre verden.

En av de eldste høgskolene i Canada.

Med sin spesialisering i filosofi og teologi, er Dominican University College viet til å gi næring til kritisk tenkning, analyse, teamarbeid og totalt sett en unik pedagogisk opplevelse.

Tilknytning til Carleton University

I mai 2012 ble Dominican University College formelt tilknyttet Carleton University. Alle grader som gis er sammen med Carleton University og studenter har en mulighet til å melde seg på klasser på begge campusene.

Overkommelig undervisning

Dominican University College tilbyr de laveste skolepengene i Ontario. Vår tilnærming er å gi hver student muligheten til å få høyere utdanning og starte en karriere.

Steder

  • Ottawa

    Empress Avenue,96, K1R 7G3, Ottawa

    Spørsmål