Keystone logo
© Eva Dang
DSM Assessment & Training

DSM Assessment & Training

DSM Assessment & Training

Introduksjon

DSM ble født ut av et ønske om å fremme en kjærlighet til læring, vekst, utvikling, for enkeltpersoner og organisasjon. Arbeider internasjonalt og har hatt det privilegium å jobbe med en rekke organisasjoner og enkeltpersoner for å hjelpe dem med å møte deres læringsbehov, bygge karriere og få kvalifikasjoner som er meningsfylte.

Vår ledelse og ledelse Academy ble etablert for å utvikle lederskap ferdigheter og å gi kvalifikasjoner som var relevante for den virkelige næringslivet. Slik at ledere er utstyrt og kvalifisert til å håndtere forretningsutfordringene til det 21. århundre.

DSM Leadership And Management Academy

 • Gir en rekke faglige kvalifikasjonspakker som er fleksible og oppfyller industristandarder
 • Gir kvalifikasjoner som anerkjennes internasjonalt
 • Gir kvalifikasjoner som er tilgjengelige for forretningspersonalet, som kan passe rundt arbeid og andre forpliktelser
 • Kvalifikasjoner som er fleksible, online og rimelige

Vi er forpliktet til utvikling av enkeltpersoner og organisasjoner for å sikre at de er rustet til å møte morgendagens forretningsutfordringer.

Standarder

Vi tar sikte på å fremme en kjærlighet til læring, vekst, utvikling, for enkeltpersoner og organisasjoner. Alle våre kurs gir de høyeste standardene for elektronisk læring som vi fortsetter å vurdere og forbedre.

Vi er forpliktet til din læring og fremgang.

ressurser

Alle studenter støttes godt gjennom hele kurset med:

 • Tilgang til online læringsressursportal
 • Dedikert støtte veileder
 • E-coaching økter

Universitetet Pathways :

Å få en britisk universitetsgrad eller MBA kan være veldig dyrt. Vi ønsket å tilby studentene et rimelig og fleksibelt alternativ. Våre universitets Pathway kurs og programmer gi studentene mulighet til å få en prestisjefylt britisk universitet grad, uten å forlate sine hjem. Våre online kvalifikasjonsprogrammer og partnerskap med akkrediterende organisasjoner gjør en britisk grad mulig.

Universitetet Pathway kurs:

Våre elektroniske kurs gir universitetspoeng slik at du kan få unntak på bachelor- og mastergradsstudier, dette betyr at du kan få en britisk anerkjent grad som er rimeligere og mer fleksibel. Våre University Pathway kurs er:

 • ILM Nivå 7 Lederskap
 • ILM nivå 7 sertifikat i ledelse og ledelse - 20 mastergrad
 • ATHE Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledelse - 120 Mastergrad
 • ATHE Nivå 5 Utvidet Diplom I Bedriftsledelse - 120 studiepoeng mot en lavere grad
 • ATHE Nivå 4 Utvidet Diplom I Bedriftsledelse - 120 studiepoeng mot en lavere grad
 • Kombinert nivå 4
 • ATHE Nivå 3 Diplom I Bedriftsledelse - Fagkurs

Dual Certification MBA

Vår MBA-program er et omfattende kombinasjonsprogram som gir faglig og akademisk sertifisering. Som en del av vårt MBA-program, vil du få ILM nivå 7 sertifikat og ATHE nivå 7 i strategisk ledelse, som vil gi deg en profesjonell kvalifikasjon, internasjonalt anerkjent i virksomheten, ledelse og lederskap samfunnet. Du vil også være kvalifisert til å gå videre på MBA Top up via fjernundervisning ved University of Northampton. Denne unike forretningspakken og lederopplæring sikrer at din CV skiller seg ut. Vår kombinerte MBA-pakke utnytter vårt unike partnerskap med de beste britiske akkrediteringsorganisasjonene og universitetene, for å få en MBA-pakke som er omfattende, rimelig og fleksibel.

I Bedriftsopplæring

Vi jobber med selskaper fra alle sektorer for å bygge deres lederskapskompetanse og evner i henhold til organisasjonernes behov.

Vi kan tilby tilpassede programmer som passer alle behov.

I selskapsledelse

Vi jobber med organisasjoner for å etablere og bygge egne ledende akademier for å levere til deres faglige og faglige lederkvalifikasjoner. Vi kan levere alle våre kvalifikasjonsprogrammer som et selskapsprogram. Vi har hatt det privilegium å bygge bedriftens ledende akademier for bedrifter internasjonalt og i Storbritannia.

Steder

 • Bromley

  179 High Street, BRN 1NN, Bromley

Programmer

Spørsmål