Keystone logo
Duke University Nicholas School of the Environment

Duke University Nicholas School of the Environment

Duke University Nicholas School of the Environment

Introduksjon

Duke Environment gir muligheter for formålsdrevne individer til å lære om eller forfølge karrierer som gir positive bidrag til miljøet og verden. Vi samler lyse, talentfulle og ambisiøse mennesker fra hele verden hvis interesser varierer fra bevaring til klimaendringer og alt i mellom.

Oppdrag

SKAPER KUNNSKAP

Vi skaper kunnskap gjennom grunnleggende, anvendt og tverrfaglig forskning innen relevant fysikk, liv og samfunnsvitenskap designet for å utvide vår forståelse av jorden og dens miljø.

SKAPER GLOBALE LEDERE

Vi utvikler lederskap gjennom:

Et lavere akademisk program designet for å spre forståelse av jorden og miljøetikken til en ny kader av Duke-kandidater

Et profesjonelt masterprogram som trener en ny rase av miljøfagarbeidere som arbeider i offentlig, privat og ideell sektor med de ferdighetene som trengs for å utforme og implementere effektive miljøpolitikker og praksis

En doktorgrad program dedikert til å legge til en ny generasjon forskere, forskere og lærere i verdensklasse i miljøet

SLIKKER EN BÆREKRAFTIG FREMTID

Vi fokuserer strategisk på intellektuelle ressurser og kapital samlet i forskning og utdanning for å løse tre av de mest utfordrende miljøspørsmålene samfunnet står overfor:

Klima og energi

Terrestriske og marine økosystemer

Menneskelig helse og miljø

Historie

Nicholas School feirer etableringsdatoen som 1991, men den representerer en samling av tre enheter som er nesten like gamle som universitetet selv. School of Forestry and Environmental Studies og Duke University Marine Lab (begge dannet i 1938) kom sammen i 1991 for å bli School of the Environment, som ble kåret til Nicholas School of the Environment i 1995 etter en gave på 20 millioner dollar fra Peter M og Ginny Nicholas fra Boston. I 1997 ble Institutt for geologi (dannet i 1936) med på skolen som Divisjon for jord- og havvitenskap og fokuserer på en rekke områder i skjæringspunktet mellom jord- og miljøvitenskap.

FUNDET

  • Nicholas miljøskole: 1991
  • Duke University Marine Lab: 1938
  • Skog for skogbruk: 1938
  • Institutt for geologi: 1936

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Durham

    Circuit Drive,9, 27710, Durham

    Spørsmål