Keystone logo
Duke University Trinity College of Arts and Sciences

Duke University Trinity College of Arts and Sciences

Duke University Trinity College of Arts and Sciences

Introduksjon

The Duke ideell for høyere utdanning er et lite antall overlegne studenter som jobber tett med anerkjente forskere. Graduate study at Duke er definert av maksimal personlig oppmerksomhet; mindre, mer involverende klasser; fleksible studieprogrammer designet for å møte studentenes individuelle behov og interesser; og rikere, tverrfaglige muligheter for stipend.

Graduate School har tilsyn med 80 pluss Ph.D. og masterprogrammer ved Duke. Skolen tilbyr mange ressurser som forbedrer studenteropplevelsen, fortaler for studentenes behov, gir et større fellesskap av støtte for studenter utenfor deres avdelinger og programmer, og setter policyer som sikrer at studentene får en pedagogisk opplevelse av høy kvalitet.

Graduate Education at Duke

Hos Duke er vi forpliktet til å holde våre utdannelsesprogrammer i moderat størrelse. Omtrent 2500 doktorgradsstudenter og 1000 forskningsstudenter er registrert på tvers av mer enn 80 avdelinger og programmer, og jobber med mer enn 1300 akademikere. De små, private omgivelsene i avdelingene og programmene våre hjelper studenter og lærere med å bygge et spesielt partnerskap preget av intim kollegialitet og felles formål.

Kjennetegnet for utdannelse ved Duke er en rik blanding av dyp, spesialisert kunnskap innen et fagfelt som krysser grensene til andre felt. Tverrfaglige tilnærminger betraktes som nøkkelen til oppdagelse og produksjon av kunnskap. Samarbeidsforskning og studiegrupper fra fakultetet og studenter samles rundt problemer og temaer i mange universitetsmiljøer som strekker seg utenfor grensene for individuelle avdelinger og programmer.

Samarbeidet stopper ikke ved grensene til campus. Takket være sin beliggenhet i forskningstrekanten har Duke sterke forbindelser med andre store universiteter og med offentlige og private institutter og firmaer. Oppsøkende til disse samfunnene er en integrert del av Duke-utdannelsen, både akademisk og kulturelt.

Nyutdannede studenter som trives i Duke-miljøet er kreative, venturesome og uvillige til å akseptere utslitte svar. Hvis dette høres ut som deg, ta en titt på programmene våre og se hva vi har å tilby.

Rollen til Graduate School

Nyutdannede studenter er en nødvendig syrning i ethvert akademisk samfunn. Ved Duke University Graduate School, som gir lærere og studenter incentiv til å innovere, oppdage og utfordre tradisjon, regnes som den aller beste anvendelsen av universitetets ressurser.

Det overordnede oppdraget til The Graduate School er å gi forskningsbasert opplæring som vil hjelpe studentene å lære de analytiske ferdighetene til å være fremtidige ledere i et bredt spekter av yrker. Selv om mange av våre kandidater kommer inn i akademia, er utdanningen de får her ment å være gjeldende for enhver jobb som involverer oppdagelse, kreativ anvendelse og undervisning av ny kunnskap.

I tillegg eksisterer Graduate School i stor grad for å støtte forsknings- og utdanningsoppdragene til et fakultet som er interessert i kunnskapens grenser, og for å gjøre det for å argumentere for stipendets forrang i hele universitetet.

Graduate School har også flere andre roller:

Gi kvalitetskontroll for alle aspekter av utdannelse ved Duke og etablere retningslinjer og standarder som definerer god praksis i alle utdannelsesprogrammer, høy kvalitet i læreplanen og fortreffelighet i studentvalg.

Forbedre kvaliteten på programmene våre gjennom en rekke mekanismer, inkludert å skaffe midler til å rekruttere de beste og mest varierte studentene, gjennomføre regelmessige gjennomganger av programmer, og gi spesiell oppmerksomhet til å fremme mangfold og intellektuell kollegialitet i hvert av våre programmer. Vi tar regelmessig hensyn til spesielle behov og problemstillinger som gjelder, men er ikke begrenset til internasjonale studenter, studenter fra underrepresenterte grupper og kvinner i visse fagområder. Graduate School antar også en viktig rolle i å fremme integritet i forskning og stipend gjennom kurs i etisk forskning.

Tjen som den primære talsmann for behovet for studenter til å være studenter, slik at alle tjenerroller de kan tjene på universitetet for å oppnå økonomisk støtte, blir behandlet som sekundære for deres behov for å ha tid og tilstrekkelige ressurser til å delta i studiene. Graduate School jobber hardt for å finne de økonomiske og intellektuelle ressursene som gjør det mulig for studenter å fullføre studiene sine i tide.

Spill en aktiv rolle i å støtte alle aspekter av studenterlivet, inkludert de som ikke er av akademisk karakter. Vi anerkjenner at kvaliteten på en students samlede livserfaring mens han er på hovedfagsskolen er avgjørende for vellykket gjennomføring av høyere utdannelse og for en levetid på arbeidet som kan utnytte denne opplæringen godt. Graduate School jobber med studentgrupper og støttekontorer for å fremme interessene til studenter innen områder som økonomisk støtte, helsevesen, rådgivning og barnepass. Graduate School gir også muligheter for profesjonell utvikling for å utforske akademiske og ikke-akademiske karrieremuligheter for mottakere av høyere grad.

Steder

  • Durham

    Durham, USA

    Spørsmål