Keystone logo
EAE Business School Barcelona

EAE Business School Barcelona

EAE Business School Barcelona

Statistikk

EAE har signert avtaler med rundt hundre akademiske institusjoner og handelshøyskoler i 38 land, 16 amerikanske, 17 europeiske, tre asiatiske og to afrikanske land. EAE fremmer en akademisk, kulturell og profesjonell utveksling mellom dem.

  Campus funksjoner

  EAE har for tiden campussteder i Barcelona og Madrid, og den leverer nettbasert utdanning gjennom Online Business School. Den tilbyr en av de bredeste spekterene av postgraduate kurs i Spania, en utdannet grad i bedriftsøkonomi og om hundre internt trening og livslang læringskurs.

  EAE har også tre internasjonale avdelingskontorer i Lima (Peru), Bogotá (Colombia) og Mexico City (Mexico) som styrker våre institusjonelle forbindelser til Latin -Amerika.

   Rangeringer

   Våre mestre er rangert i Topp 250 av El Mundo avis og er en av de beste i Spania. Den internasjonale MBA er den rette måten å oppnå målene dine i dette globale forretningsmiljøet.

   Opptakskrav til programmet

   Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

   Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

   Steder

   • Barcelona

    EAE Business School C/ Aragó 55 , 08015, Barcelona

    • Barcelona

     Campus Barcelona C/ Aragó, 55 C/ Tarragona, 110, 08015, Barcelona

     • Madrid

      Campus Madrid C/ Joaquín Costa, 41, 28002, Madrid

      Spørsmål