Keystone logo
East London University

East London University

East London University

Introduksjon

Om East London University

East London University ble grunnlagt i 1998 og er et av landets fremste private universiteter.

Universitetets S1-hektar store campus, noen få kilometer sør for sentrum av Øst-London, er hjemsted for mer enn 2300 studenter fra alle regioner i Sør-Afrika og 27 andre land.

Uavhengig av hva de studerer, East London University studenter ut på en personlig pedagogisk reise som hjelper dem å finne og følge deres individuelle formål.

Misjon og formål

East London University gir tilgang til muligheter for høyere utdanning som gjør det mulig for studentene å utvikle kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å nå sine profesjonelle mål, forbedre ytelsen til organisasjonene deres og gi ledelse og service til lokalsamfunnene deres.

Hensikt

  • Å legge til rette for kognitiv og effektiv elevlæring – kunnskap, ferdigheter og verdier – og fremme bruk av denne kunnskapen på elevens arbeidsplass.
  • Å utvikle kompetanse innen kommunikasjon, kritisk tenkning, samarbeid og informasjonsutnyttelse, sammen med en forpliktelse til livslang læring for å styrke studentenes muligheter for karrieresuksess.
  • Å gi undervisning som bygger bro mellom teori og praksis gjennom fakultetsmedlemmer som bringer til klasserommet deres ikke bare avanserte akademiske forberedelser, men også ferdighetene som kommer fra den nåværende yrkesutøvelsen.
  • Å bruke teknologi til å skape effektive undervisningsformer som utvider tilgangen til læringsressurser og som forbedrer samarbeid og kommunikasjon for forbedret elevlæring.
  • Å vurdere elevenes læring og bruke vurderingsdata til å forbedre undervisnings-/læringssystemet, pensum, instruksjon, læringsressurser, rådgivning og studenttjenester.
  • Å være organisert som en privat institusjon for å fremme en innovasjonsånd som fokuserer på å gi akademisk kvalitet, service, fortreffelighet og bekvemmelighet til den arbeidende studenten.
  • Å generere de finansielle ressursene som er nødvendige for å støtte universitetets oppdrag.

Steder

  • East London

    14 Stewart Drive Berea, 5241, East London

Spørsmål