Keystone logo
Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

Introduksjon

Eastern Institute of Technology ( EIT ) tilbyr deg over 150 kvalifikasjoner fra sertifikat og vitnemål, til grad og høyere nivå på studiesteder i Hawke's Bay, Tairāwhiti (Gisborne) og Auckland.

Eller lære på en av våre regionale læringssentre ligger i Hastings, Maraenui, Ruatoria, Tokomaru Bay, Waipukurau og Wairoa.

EIT Hawke's Bay er en av New Zealands mest attraktive studiesteder med suveren arkitektur og skyggefulle uteområder for studium på varme dager. EIT Tairāwhitis to campuser ligger i hjertet av Gisborne, nær Taruheru- elven, og du kan ikke komme mer sentralt enn EIT Aucklands beliggenhet på Queen Street!

Når du velger å studere ved EIT får du den slags opplevelser som vil hjelpe deg med å få kunnskap og ferdigheter for å komme deg videre, enten du vil bryte deg inn i din valgte karriere eller endre retning i livet.

Å studere krever besluttsomhet, engasjement og selvdisiplin. Som student ved Eastern Institute of Technology kan du få støtte for å hjelpe deg med å fokusere på det som virkelig betyr noe - studiene og fremtiden din.

Når du blir student ved Eastern Institute of Technology , kan det være første gang du er borte fra hjemmet, eller det kan være første gang du studerer på høyere nivå. Det kan være veldig nytt for deg.

Studiene dine vil ta mye av tiden din, så du kan trenge en hånd med andre deler av livet ditt.

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av tiden din her, tilbyr Eastern Institute of Technology deg støtte på alle mulige måter. Enten du er ute etter hjelp til å velge de rette emnene eller trenger veiledning for å vise deg den beste måten å komme inn i din valgte karriere, er det noen tilgjengelig for å hjelpe.

Få personlig en-til-en hjelp fra Eastern Institute of Technology vennlige eksperter som har god erfaring med å hjelpe studenter som deg. De er på campus for å tilby råd, informasjon og veiledning.

Det er andre måter Eastern Institute of Technology kan hjelpe deg på. Hvis du har barn, kan barnepass på våre studiesteder i Hawke's Bay og Tairāwhiti ta seg av dem mens du studerer. Hvis du trenger overnatting, spør om muligheten for å bo i studentlandsbyen overfor Hawke's Bay-campus.

Vi vil at tiden din ved Eastern Institute of Technology skal være spennende, produktiv og vellykket, så sørg for at du benytter deg av all støtten vi tilbyr.

Steder

  • Auckland

    Floor 4-8, Queen Street,238, 1010, Auckland

    Programmer

    Spørsmål