Keystone logo
Eastern Oregon University

Eastern Oregon University

Eastern Oregon University

Introduksjon

Eastern Oregon University ( EOU ) ble grunnlagt som en lærerskole og fungerer i dag som et senter for utdanning, kultur og stipend i Oregon landlige områder. På EOU får studentene personlig oppmerksomhet fra professorene sine mens de bygger sterke relasjoner med jevnaldrende og mentorer.

Eastern Oregon University serverer våre studenter, vår nasjon og vår verden ved å være et sted hvor høyere nivåer av læring praktiseres og leves daglig. Utdanning er en prosess med å endre seg selv, en virksomhet fylt med konflikt mellom gamle verdier og nye, gamle ideer og nye. Studentene kommer til et universitet for å bli utfordret og å bli større, mer dyktige og klokere gjennom den prosessen. Eastern Oregon University er forpliktet til å være et sted der læring, undersøkelse, undersøkelse, debatt og resonnement modelleres, praktiseres og læres - ferdigheter som våre kandidater vil innlemme i deres følelse av seg selv og bygge videre på og utvikle seg resten av livet. .

Eastern Oregon University veileder studentundersøkelser gjennom integrerte, høykvalitets liberale kunster og profesjonelle programmer som fører til ansvarlig og reflekterende handling i en mangfoldig og sammenkoblet verden.

Som et pedagogisk, kulturelt og vitenskapelig senter forbinder Eastern Oregon University Oregon's landlige regioner til en bredere verden. Våre vakre omgivelser og liten størrelse forbedrer den personlige oppmerksomheten studentene våre får. Samtidig legger partnerskap med høyskoler, universiteter, byråer og samfunn til regionen vår og statens utdanningsmuligheter.

Akademiske programmer ved Eastern Oregon University gir muligheten til å lære i et lite klasserom i vakre landlige Oregon. Studentene kan velge mellom mer enn 30 akademiske programmer med fire høyskoler, inkludert vitenskap, humaniora, undervisning og næringsliv! Eastern Oregon University har små klassestørrelser med dedikert fakultet, med fokus på studenters suksess.

Steder

  • La Grande

    University Boulevard,One, 97850, La Grande

    Spørsmål