Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Easton Country Day School

Easton Country Day School

Easton Country Day School

Introduksjon

Easton Country Day School


Easton Country Day School er en liten, coed privat skole for karakterer Pre-K gjennom 12. Vi dyrker en omsorgsfull og støttende atmosfære som fremmer sosial og emosjonell vekst sammen med faglig fingerferdighet. Vårt område ligger på ti hektar i et skogkledd område i Easton, og inkluderer en nydelig lekeplass, idrettsplasser og en stor, velutstyrt bygning med plass til alle typer læringsopplevelser.

73460_EastonCountryDaySchool01.png


Våre sterke akademikere er vertikalt integrert, noe som gjør at enkeltpersoner kan utvikle seg selv (i stedet for å være begrenset i en-størrelse-passer-alle, aldersbestemte karakternivåer). Våre nyutdannede er konsekvent akseptert i alle områdets konkurransedyktige private videregående skoler og kostskoler. De som velger offentlige videregående skoler er vanligvis plassert i æresklasser.

Enda viktigere vokser elevene våre til følelsesmessig sikre og sosialt i stand til unge. Det er fordi en ECDS-utdanning involverer små klasser, massevis av vokseninteraksjon og formelle programmer som oppmuntrer til konstruktive relasjoner. Våre uvanlig lave 5: 1 student-til-lærer forholdet tillater ECDS fakultet å holde et vakkert øye med alle barna. Vi griper inn på det første hintet av risikofylt sosial atferd og belønner den tidligste uttrykk for integritet.

I tråd med vår helhetsstrategi tilbyr ECDS førskoleklasser i alderen 2 år og oppover, og barnehage i alderen 3 måneder og oppover.

Easton Country Day School ligger i en rolig, vakker eiendom rett overfor biblioteket. Våre store klasserom er lyse og muntert innredet, mens vår eiendom inkluderer en intrikat lekeplass og ekspansive atletiske felt. ECDS-anlegg gir et utmerket bakteppe for en variert og tilfredsstillende grunnskoleutdanning.

 • 225 studenter / 11 internasjonale studenter

 • Rikelig, vakker og vennlig landlig by

 • 1 time til New York City / 2,5 timer til Boston

 • De fleste familier har reist internasjonalt, inkludert Asia

 • Connecticut er ansett som "The Education State" i USA. Videregående skoler er topprangerte i USA. Universiteter vet om

 • Connecticut akademiske rykte

 • Connecticut står øverst i USA med lærere og innbyggere med avanserte høyskolegrader

 • Connecticut har ulike næringer (Science, Finance, Medical, IT, Media, Digital Design). Store selskaper har hovedkontor i staten

 • Nyutdannede fra ECDS går på høgskoler og universiteter over hele landet, inkludert Cornell, Yale, University of Connecticut og andre toppskoler

 • Skolefeltsturer (turer oppstår månedlig) Reise har medtatt å reise til Washington DC, New York City, Metropolitan Museum, Glass Blowing, Fellesskapstjeneste, Zip Fôr, Go-Karting, Skøyter, Ski Trips, blant andre.

 • En rekke organiserte lag: Basketball, bueskyting, fotball, softball, tennis og spor
73461_EastonCountryDaySchool02.png


Opptakskrav


Karakterer akseptert: 7, 8, 9, 10 og 11

GPA krav: 2,7 GPA

 • Offisielle transkripsjoner med kursbeskrivelser på engelsk

 • Matematikk og engelsk lærer anbefalinger

Skype Interview: Studentene blir intervjuet via Skype av den internasjonale administratoren

Bolig: Alle studenter er plassert med vertsfamilier. Disse hjem er i Easton og området rundt.


TOEFL Score

syvende

9. klasse 50

10. klasse 60

11. klasse 70

12. klasse 80 Fleksibel


"Lærerne på Easton Country Day School er så støttende og virkelig omsorgsfull. Vår sønn er blomstrende og lærer. Det har vært fantastisk å se hans vekst. Hans lærere er tålmodige, kunnskapsrike og kreative. "

- Easton Country Day School Parent

Steder

 • Easton

  660 Morehouse Rd, 06612, Easton

Spørsmål