Keystone logo
EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

Introduksjon

THE EBC ERFARING

Bli en ledelse profesjonell med et internasjonalt perspektiv - en virkelig global borger. EBC Hochschule er en tysk globalt tilkoblet multi-campus handelshøyskole med et sterkt fokus på praktisk anvendelse og gjennomføring.

Kjernen i vår institusjonelle filosofi er å sette studenten i sentrum av alle våre handlinger. Vi er sterkt investert i våre studenter og alumni.

»Din suksess er vår oppgave«

Du kan forvente:

individuell oppmerksomhet - i klassen, i administrasjonen, i student tjenester Liten klasse størrelser - vi tror på gruppediskusjoner og student fokusert læring Global tenkende mennesker - @Home og utland Virkelige verden opplevelser - praksisplasser, casestudier og bedriftsprosjekter Topp fasiliteter i beste beliggenheter - gjorde vi nevne våre taket-terrasser?

ti grunner

Hvorfor bør du studere ved en av de fire EBC studiesteder i Tyskland? Ønsker vi fortelle deg hvorfor. Her er ti grunner:

Private, offisielt anerkjente studier

Nyt kvaliteten på et privat universitet med en offisielt anerkjent grad!

Kompakt og godt organiserte studier

På bare tre år kan du få din Bachelor of Arts i International Business, forretninger psykologi, Turisme og Event Management, Fashion, Luksus & Retail Management eller Sports Management. Du vil tjene penger når andre er fortsatt studerer!

Sterk fokus på praksis

Innenfor disse tre årene fullfører du en internship i Tyskland og ett i utlandet i et selskap av ditt valg. Benytt deg av dine kunnskaper og ferdigheter allerede under studietiden!

Høy grad av internasjonalitet

Bortsett fra internship i utlandet, programmene ved vårt universitet har et semester i utlandet ved en av våre mange partner universiteter over hele verden. Ta en titt i vårt internasjonale nettverk!

Intensive fremmedspråk støtte

Utenlandske språkkurs er en integrert del av våre programmer. Enten det er engelsk, fransk, spansk, italiensk eller kinesisk - vi gir deg en utmerket språk forberedelse for praksisplasser og semester i utlandet - og for din senere karriere.

sterkt nettverk

En betydelig nettverk av internasjonale universiteter, bedrifter, institusjoner og foreninger har utviklet som et resultat av våre mange års erfaring. Dette nettverket ikke bare tar deg opp med praksisplasser eller ditt semester i utlandet, men det kan også bety en umiddelbar start med din karriere etter endt utdanning.

Styrking av sosiale kompetanser

Du er ikke bare ute etter "bare" utdanning og spesialisert kunnskap, men du også ønsker å vokse som person? Verdier som individuelt ansvar, etisk skjønn, empati, og en sunn balanse mellom jobb og er viktige elementer i vår filosofi. Vi tilbyr personlig coaching, slik at du har en jevn innpass i arbeidsmarkedet.

Læring i små klasser

Våre klasser er små, slik at forelesere kan gi deg individuell oppmerksomhet du trenger. Studerer i små grupper sørger ikke bare for bærekraftig læring, men styrker også din sosiale kompetanse. Våre studiesteder trives på en fellesskapsfølelse.

Personlig kontakt med forelesere

Lange ventetider for en avtale med foreleser? Ikke med oss. EBC fakultetet vil ta tid for dine spørsmål - våre dører er åpne for deg!

Å studere i forretnings metropoler

Hamburg, Berlin eller Düsseldorf - studie i et av Tysklands største forretnings metropoler. Ikke vær en tilskuer - være der det skjer!

Steder

 • Hamburg

  Esplanade 6, 20354, Hamburg

  • Berlin

   Altes Postamt Hauptstraße 27, 10827, Berlin

   • Düsseldorf

    Leopoldstraße 2, 40221, Düsseldorf

    Spørsmål