Keystone logo
Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Introduksjon

Fortreffelighet innen utdanning til fingerspissene

Pass på å studere livet ditt og gå raskere opp med våre fleksible og tilgjengelige akselererte og 100% online-kurs.

Utdanning som beriker samfunnet

Edith Cowan University er et ungt og progressivt universitet med et sterkt rykte for dyktighet i undervisning. Vi har blitt vurdert til maksimalt fem stjerner for undervisningskvalitet 12 år på rad.

Vårt rykte for undervisningskvalitet og studentopplevelse er bygget på de produktive forholdene vi har med studentene våre og med industri, myndigheter, samfunn og våre studenter; dele kunnskap til fordel for alle.

Fra begynnelsen i 1902 som Claremont Teachers 'College har vi vært i spissen for lærerutdanningen i over 100 år. Vi ble etablert som et universitet i 1991, med studenter som studerte på campus, online og nå i vår nye akselererte modell av studien - ECU Accelerated Online. I dag har vi mer enn 30 000 studenter, og nær 5 500 av våre studenter studerer på nettet i noen kapasitet.

Studenter og nyutdannede ved ECU er blant de beste i verden, med mange som fyller avgjørende roller i samfunnet vårt. Deres enestående prestasjoner har blitt anerkjent i hele Australia og internasjonalt gjennom priser, tilskudd, stipend og premier.

Vår arv og verdier

ECU er oppkalt etter Edith Dircksey Cowan, den første kvinnen som ble valgt til et australsk parlament. Livet hennes var dedikert til troen på at utdanning var nøkkelen til vekst, endring og forbedring i samfunnet. Dette driver vårt formål å transformere liv og berike samfunnet gjennom utdanning og forskning.

Alt vi gjør på ECU understøttes av våre verdier av:

 • Integritet - å være etisk, ærlig og rettferdig
 • Respekt - med tanke på andres meninger og verdier
 • Rasjonell utredning - motivert av bevis og resonnement
 • Personlig dyktighet - demonstrerer de høyeste personlige og profesjonelle standarder

Hvorfor studere ved ECU

100% på nettet

Kursene våre leveres 100% online uten forpliktelser på campus og designet for å være tilgjengelige og enkle å bruke, slik at du kan balansere studiet med ditt arbeidsliv.

akselerert

Graduate og fremgang din karriere raskere enn tradisjonelle deltidsalternativer.Undervisningskvalitet

Rangeret fem stjerner av Good Universities Guide for undervisningskvalitet 13 år på rad - det eneste offentlige universitetet i Australia som har oppnådd en så gjennomgående høy støtte for undervisningskvalitet.

Studentopplevelse

Rangerte som Australias topprangerte offentlige universitet for studentopplevelse i fem år på rad (Quality Indicators for Learning and Teaching, 2020).

Studentstøtte

Motta faglig støtte og tilbakemelding fra foreleserne dine, samt en dedikert studentsuksessrådgiver, for å støtte deg med alle spørsmål som ikke er akademiske.

Bli spesialist

Benytt anledningen til å spesialisere deg i ditt interesseområde og bli en ekspert på ditt felt.


ECU Online

Studerer online

Alle lærer annerledes

Det kan ta tid å finne den beste studiemetoden for deg. Kanskje lærer du mer effektivt hvis du deler ut studiet i biter av bitestore i stedet for lange økter. Du kan også planlegge studien i de tider som er best for hjernen din, enten det er tidlig om morgenen eller om kvelden.

Forbered og planlegg

Planlegging er et must, spesielt i travle uker. En fysisk planlegger kan hjelpe deg med å se alt på et øyeblikk. Det er nyttig å bokmerke viktige ressurser og bestille tekstbøker, nettressurser og notatbøker på forhånd, for å sikre at du er så forberedt som mulig før du begynner. Hvis du har lærebøker, kan du bestille dem tidlig og finne tid til å logge inn i læringsmiljøet før studietiden begynner for å lære hvordan alt fungerer.

Fortell det til venner og familie

Informer venner og familie om ditt engasjement for å studere. Når du har fortalt andre om målene dine, kan de hjelpe deg med å motivere deg, og det vil også hjelpe deg å si 'nei' til en og annen samfunnsengasjement, om nødvendig, for å fullføre en vurdering.

Ta deg tid når du trenger det

Forskning antyder at regelmessige pauser mens du studerer kan være nøkkelen til kreativitet og læring. Å ha driftsstans når du balanserer mange forpliktelser er viktig fordi det kan hjelpe deg å holde fokus når du studerer. Enten det er en tur, en prat med en venn eller litt trening, ta deg tid til å tilbakestille og lade opp igjen.

Ta kontakt med din student suksessrådgiver

Du kan kontakte din dedikerte Student suksessrådgiver med spørsmål eller bekymringer via telefon eller e-post. Å ha jevnlig kontakt med suksessrådgiveren kan hjelpe deg med å holde deg motivert. Hvis du noen gang har et spørsmål de ikke kan svare på, vil de finne den beste personen som kan hjelpe deg. Husk at det å studere på nettet ikke betyr å studere alene.

Steder

Steder
 • Perth

  Perth, Australia

  • Mount Lawley

   Bradford Street,2, 6050, Mount Lawley

   • East Bunbury

    Robertson Drive,585, 6230, East Bunbury

    Spørsmål