Keystone logo
EGADE Business School

EGADE Business School

EGADE Business School

Introduksjon

Utfordre nåtiden, Form fremtiden.

EGADE Business School ved Tecnológico de Monterrey har bygget opp et globalt anerkjent rykte som den ledende latinamerikanske forretningsutdanningsinstitusjonen, forpliktet til å styrke omniprenørielle ledere som skaper felles verdier og transformerer samfunnet.

EGADE Business School er den videregående handelshøyskolen til Tecnológico de Monterrey, et bemerkelsesverdig universitet kjent for å drive fagfolk med relevant lederskap i hele Mexico og Latin-Amerika. Handelshøyskolen i seg selv tilbyr en bred portefølje av videregående utdanning på flere steder. Med lokasjoner i Mexico City (Santa Fe), Monterrey og Guadalajara , samt et fly-in MBA-program i Queretaro og ytterligere grenseløse alternativer som heldigitale graduate-programmer og online lederutdanningskurs, posisjonert som spydspissen for utviklingen av globalt utøvende talent.

Skolens innovasjonsledede akademiske modell og læringskultur, verdenskjente programmer, utmerkede fakulteter i verdensklasse, fremragende globale alumnisamfunn og strenge fokus på å anvende kunnskap for innvirkning, har bidratt til dens anseelse som den topprangerte latinamerikanske handelshøyskole av flere internasjonale rangeringsorganisasjoner, inkludert QS, Eduniversal, Financial Times og The Economist. EGADE- graduate degree-programmer inkluderer MBA for Professionals, EGADE Full-Time MBA, EGADE - WP Carey Executive MBA, EGADE MBA Online, samt en Master in Finance, en Master in Finance Online, en Master i Business Analytics, en Master i Business Management, en mastergrad i strategisk markedsføring og PhD-programmer i finansvitenskap og forretningsledelse.

EGADE Business School tilbyr en innovativ portefølje av livslang læring, åpent påmelding og tilpassede programmer for ledende virksomhets- og organisasjonsledelse. EGADE Business School er medlem av en elitegruppe på bare 1% av handelshøyskoler over hele verden for å inneha den anerkjente “ trippelkronenfor global akkreditering som anerkjenner fortreffelighetsnæring i bedriftsøkonomi : American Association of Colleges and Schools (AACSB), Association of MBAs (AMBA), og det europeiske kvalitetsforbedringssystemet (EQUIS). Skolen er medlem av Global Network for Advanced Management , et ledende nettverk av 30 ledende handelshøyskoler fra forskjellige regioner, land, kulturer og økonomier i forskjellige utviklingsfaser, forpliktet til å bidra, gjennom forretningsutdanning, til løsningene for store utfordringer som typisk er sammensatte og globale.

Det vi ser i lederne våre

På EGADE Business School tror vi at fremtiden til virksomheten er avhengig av visjonære ledere som tør å utfordre og transformere bransjene sine gjennom kraftige ideer. Dermed er det med denne filosofien vi designer og utfører våre globalt anerkjente studenter.

Vi er et fellesskap av dyktige innovatører som består av et begavet fakultet, dyktige studenter, vellykkede studenter, fremtredende bedriftsledere og internasjonale akademiske partnere, som er viet til en kraftfull idé: Utfordre nåtiden, Forme fremtiden.

Trippel krone av global akkreditering

EGADE Business School har mottatt den tredobbelte kronen av internasjonal akkreditering på vegne av de tre mest innflytelsesrike organisasjonene innen global forretningsutdanning: AACSB, AMBA og EQUIS. Bare 1% av handelshøyskoler over hele verden, som EGADE, har mottatt trippelkronen for internasjonal akkreditering av AACSB, EQUIS og AMBA.

En enestående global rekkevidde

EGADE Business Schools eier mer enn 50 internasjonale akademiske partnerskap med ledende universiteter og handelshøyskoler for to- og fellesgradsprogrammer , som representerer ulike muligheter for å skaffe seg internasjonale sertifiseringer, samt muligheten for å studere på forskjellige kontinenter. Disse partnerskapene er også viktige for fakultetsutviklingsprogrammene og hjelper til med å fremme internasjonale akademiske prosjekter og forskning.

Hva skiller EGADE?

En aktiv gründer tankegang

En av EGADEs kjerneverdier er å oppmuntre innovative ledere innen en kultur for entreprenørskap, som har blitt et tydelig trekk for de fremragende studentene og nyutdannede.

Vår globale visjon og erfaring

En viktig differensierer hos EGADE er det anerkjente globale fokuset og rekkevidden. På grunn av samarbeidet med de mest prestisjefylte universiteter og handelshøyskoler over hele verden, gir EGADE sine ledere, studenter og ledere en unik tilnærming og erfaring med hensyn til fremtiden til globale virksomheter.

Et utmerket internasjonalt fakultet

Et hovedtrekk ved EGADE-akademiske erfaringer er tilstedeværelsen av globalt anerkjente fakultetsmedlemmer som er nåværende og tidligere direktører, konsulenter, publiserte forfattere og forskere. Dette fakultetet bringer sin omfattende ekspertise til klasserommet som forvandler vår undervisning, forskning og tankesett til en meningsfull og innflytelsesrik utdanning.

En innovativ akademisk modell

Ekspertisen til fremragende lærere sammen med ledende bedriftsledere i våre akademiske programmer gir en ideell balanse mellom teoretisk og praktisk kunnskap. Vi forbereder studentene våre på en vellykket karriere ved å sammenkoble det de lærer i klasserommet med virkelige forretningserfaringer der teori umiddelbart blir brukt.

Et balansert og fleksibelt format

Våre utøvende programmer og mastergrad på deltid, som var designet for studenter som jobber på heltid, gir den rette balansen mellom studier, arbeid og personlige forpliktelser. Målet vårt er at studentene skal oppnå både personlig og profesjonell suksess.

En bemerkelsesverdig akademisk ledelse

Når det gjelder ledende forretningsutdanning, er EGADE handelshøyskolen # 1 i Latin-Amerika av flere årsaker. Relevansen og innovasjonen av våre akademiske programmer støttes ikke bare av globalt anerkjente rangeringer, men av verdens ledende akkrediteringsforeninger.

Finn ut mer om EGADE-programmeneher og ta kontakt med skolen på LinkedIn , Twitter , YouTube og Facebook.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

 • Mexico City

  Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX, 01389, Mexico City

  • Monterrey

   Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L., 66269, Monterrey

   • Guadalajara

    Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal., 45138, Guadalajara

    • Santiago de Querétaro

     Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro., 76130, Santiago de Querétaro

     Spørsmål