Master i bærekraftig akvakultur
Egas Moniz School of Health & Science
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Monte de Caparica, Portugal
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 3 659 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Denne mastergraden har det overordnede målet å utdanne fagfolk som er i stand til å svare til behovene til akvakulturnæringen, og bidra både til en forbedring av produksjonsbærekraft, helse, sanitet og velferd i akvakultur og til å øke kvaliteten på mattrygghet og folkehelse .
Den fokuserer på prinsippene for akvakultur og hovedfaktorene som påvirker levedyktigheten til akvakulturdyr- og algeanlegg, samt matproduksjonssystemer, og utdanner høyt kvalifiserte fagfolk som vil kunne integreres i næringen.
Mastergraden i bærekraftig akvakultur (120 stp) gir kvalifikasjonen til mastergraden.
Kvalitet på trening
- Modulær læring;
- Integrerte læreplaner;
- Aktive læringsmetodikker er kjernefysiske;
- Elevorientert danning, der eleven tar en aktiv rolle.
Læreplan
Programresultat
- Fremme helse, fornuft og velferd og kontrollere sykdommer, inkludert zoonotiske og enzootiske
- Sikre kvaliteten på matvarer, øke mattryggheten og folkehelsen
- Planlegge, organisere og administrere akvakulturproduksjoner
- Bidra til miljøvern
- Fremme vitenskapelig forskning og utviklingsaktiviteter