Keystone logo
EIT RawMaterials Academy - SUMA

EIT RawMaterials Academy - SUMA

EIT RawMaterials Academy - SUMA

Introduksjon

Vår moderne livsstil er avhengig av råvarer. Fra jernet og stålet i jernbaneinfrastrukturen vår til gullet og sølvet i smarttelefonens kretsløp: råvarer er overalt. Selv overgangen til en klimanøytral fremtid krever kobolt for elektriske kjøretøy, litium for oppladbare batterier, silisium for solceller og solcellepaneler, og sjeldne jordelementer for vindturbiner som genererer fornybar energi

Etter hvert som verden blir mindre og mer hyperkoblet, har samfunnets innvirkning på jorden aldri vært mer synlig. Det er nå klart at vi må gå over til en sirkulær økonomi for å kunne bruke jordens begrensede ressurser på en ansvarlig måte. Men hva kan bare én person gjøre for å hjelpe? Mer enn du tror! Virkelig endring krever mot, nyskapende tenkning og kollektiv handling – den samme ferdigheten som EIT RawMaterials Academy - SUMA ser etter hos potensielle studenter. Er du klar til å utvinne ditt rå talent, bidra til å forme en mer sirkulær, grønn økonomi og skape bærekraftige løsninger for morgendagen?

Hva tilbyr vi studentene?

EIT RawMaterials Academy - SUMA gir studentene en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer. Tildelt av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i Den europeiske union, er EIT-merket et kvalitetssertifikat som kun gis til utmerkede utdanningsprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

Som student ved et EIT-merket program fra EIT RawMaterials Academy - SUMAvil du være en del av det største europeiske råvarenettverket med mer enn 120 kjerne- og assosierte partnere og 180 prosjektpartnere, inkludert fagfolk fra høyere utdanning, forskere og bransjeeksperter fra over 20 europeiske land. Som EIT Label-student vil du bli ønsket velkommen inn i dette nettverket og vil forkjempe og bidra til EIT RawMaterials mål om å finne nye, innovative løsninger for å sikre bærekraftig forsyning av råvarer over hele verdikjeden: fra leting, gruvedrift og utvinning, til mineralforedling, resirkulering og bevegelsen mot en sirkulær økonomi. EIT RawMaterials har som mål å utstyre en ny generasjon innovatører i Europa med den nødvendige gründertankegangen for å designe og levere materialløsninger. Du vil også få sjansen til å samarbeide internasjonalt og utvikle bærekraftige løsninger på presserende økonomiske, miljømessige og samfunnsmessige utfordringer. Og lenge etter at du er ferdig utdannet, kan du holde kontakten via EIT RawMaterials Alumni.

Hva å forvente?

 • Avhandlingspraksisplasseringer hos ledende europeiske selskaper
 • Medlemskap av EIT RawMaterials Alumni-fellesskap
 • 'Learning by doing' med utfordringsbaserte kurs som fokuserer på virkelige problemer
 • Studieturer og besøk til innovative bedrifter og industristeder
 • Spennende nye måter å lære på: nettkurs, virtuell og utvidet virkelighet og MOOC
 • Kurs designet for å fremme oppstartsideer med akseleratorer og inkubatorer
 • Kursmoduler dedikert til entreprenørskap og innovasjonsferdigheter
 • EIT RawMaterials Innovasjonsstøtte: forretningsplankonkurranser, innovasjonskurs, startfinansiering
 • Kompetanse innen en råvaredisiplin – en helhetlig forståelse av hele verdikjeden for råvarer
 • EIT RawMaterials sommerskoler og tverrfaglige kurs
 • Europeisk mobilitet – en studie i minst to europeiske land

Eksklusive aktiviteter og støtte for EIT-merkede studenter

Studenter på EIT-merkede masterprogrammer innen EIT RawMaterials Academy - SUMA får en rekke ekstra muligheter til å øke innovasjons- og entreprenørskapsferdighetene sine, utvide nettverket sitt i råvaresektoren og få erfaringen de trenger for å trives.

Disse eksklusive arrangementene samler EIT-merkede studenter fra hele Master School og danner grunnlaget for dine delte læringsopplevelser, noe som gjør deg til et fullverdig medlem av EIT RawMaterials-fellesskapet.

Campus funksjoner

Har du en forretningsidé for råvarer?

EIT RawMaterials tilbyr en rekke støtte for enkeltpersoner og bedrifter med innovative forretningsideer, inkludert:

 • Pre-Jumpstarter Workshop
  Denne eksklusive begivenheten for studenter på EIT RawMaterials Academy-merkede masterprogrammer tilbyr støtte for å utvikle tankegangen din rundt en oppstartside, og spesielt forberede deg til å søke på EIT Jumpstarter.
 • EIT Jumpstarter
  Et av Europas beste pre-akseleratorprogrammer, for å hjelpe deg med å utvikle forretningsideen din og forstå hva som trengs for å skape en vellykket oppstart.
 • Booster-anrop
  Finansiell og nettverkstilgangsstøtte for oppstartsbedrifter og SMB i råvaresektoren.
 • EIT RawMaterials Accelerator
  Et tre-trinns akseleratorprogram for å hjelpe start-ups med et utviklet produkt for å bringe deres løsning til markedet

  Steder

  • Grenoble

   Grenoble, Frankrike

   • Leuven

    Leuven, Belgia

    • Leoben

     Leoben, Østerrike

     • Trento

      Trento, Italia

      • Milan

       Milan, Italia

       Spørsmål