Keystone logo
Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Introduksjon

Den estiske IT College

Den Estonian Information Technology College er den ledende IT institusjon søkt høyere utdanning i Estland. Hva gjør IT College spesiell er dens vitenskapelig ansatte som er alle fagfolk på feltet - en tredel av alle foreleserne kommer fra IT-bedrifter og selskap eller staten IT-avdelinger.

Styrkene i Estonian IT College er basert på mange års pedagogisk og utviklingsarbeid ved hjelp av vårt nettverk av høyt utdannede og erfarne spesialister i Estonian IKT-bransjen, tredje sektor og akademia.

Å gi velbalansert kunnskapsbasert undervisning og praksis orientert trening, det fungerer College svært tett sammen med både grunnlegger universiteter samt med IKT-bransjen i Estland. Gode ​​naboer av Estonian IT College er Tallinn University of Technology og Tallinn Technology Park Tehnopol. Utdanningen i IT College er beriket gjennom internasjonalt samarbeid og nettverk med mer enn tjue høyere utdanning partnere i ulike europeiske land.

Mission

Den College`s misjon er å tilby den beste brukt IT utdanning i regionen, og bringer sammen high-tech know-how og praktiske behov i informasjonssamfunnet, samtidig som aksen av sin utvikling.

Estonian IT College er et privat non-profit høyere utdanningsinstitusjon (UAS - University of Applied Sciences), etablert i 2000 og eies av den estiske Information Technology Foundation (EITF). Grunnleggerne av EITF demonstrere unike offentlig-privat partnerskap i landet - de er: stat, representert ved den estiske Kunnskapsdepartementet, to største estiske universiteter - Tallinn University of Technology og Tartu Universitet, og privat sektor, representert ved Estonian Telecom og Association for informasjonsteknologi og telekommunikasjon.

Foundation og samarbeid

Eieren av IT College, den estiske Information Technology Foundation ble etablert av Republikken Estland (representert ved Kunnskapsdepartementet), Universitetet i Tartu, Tallinn University of Technology, AS Eesti Telekom, og den estiske Association for informasjonsteknologi og telekommunikasjon.

De største sponsorene til College er SPSS, Sybase, Swedbank, den svenske Business Development Agency NUTEK, Oracle og Microsoft, men også TeliaSonera. The College mottar betydelige bidrag fra Hewlett-Packard, Elion, Cisco Systems og EMT.

Samarbeidet med Cisco Systems, Microsoft og Oracle innebærer de internasjonale sertifiseringsprogrammer Cisco Network Academy (CCNP og CCNA), Microsoft IT Academy og MSDN AA og Oracle Academic Initiative.

Den estiske Information Technology Foundation (EITF) mål er å bistå i utarbeidelsen av høyt kvalifiserte IT-spesialister og til å støtte informasjons- og kommunikasjonsteknologi messige utviklingen i Estland. For disse formålene stiftelsen etablert og styrer den estiske IT College og adminsters National Support Program for IKT i høyere utdanning "Tiger University."

Steder

  • Tallinn

    Estonian IT College Raja 4C, 12616, Tallinn, , Tallinn

Spørsmål