Keystone logo
Elon University

Elon University

Elon University

Introduksjon

Elon er en selektiv, mellomstor privat universitet kjent som en nasjonal modell for engasjert og erfaringsmessig læring. Studentene jobber tett med fakultetet som er dedikert til utmerket undervisning og stipend. Læreplanverket er forankret i tradisjonell liberal arts and sciences og komplettert av nasjonalt akkrediterte profesjonelle og hovedfagsstudier.

Før Elon

Området Alamance County ble først bebodd av siouan-talende indianerstammer, med Occaneechi som det mest dominerende innen 1650. Europeiske oppdagelsesreisende var i regionen på slutten av 1600-tallet, og de første landstitlene ble hevdet av engelskmennene. Staten North Carolina gjorde skjøte eiendom i dette området til landmåler Hugh Mulhollan i 1818. I 1889 ga flere Alamance County mølleiere og bønder pakker med land til stedet for en ny utdanningsinstitusjon ved navn Elon for å innta stedet for det nærliggende Graham Høyskole.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Elon

    Campus Drive,50, 27244, Elon

    Spørsmål