Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Introduksjon

Utvide en tradisjon for dyktighet

Det hele startet i 1925 med etableringen av Embry-Riddle Company på Lunken flyplass i Cincinnati, Ohio. Deretter våren etter åpnet selskapet Embry-Riddle School of Aviation. Det som begynte som en enkel plan for å trene flypiloter utviklet seg til et pålitelig universitet i 1970. I dag opererer Embry-Riddle Worldwide Campus et globalt anerkjent læringssystem som utnytter online og ansikt til ansikt og et nettverk av utdanningsfasiliteter designet for å støtte studenters avansement i USA, rundt om i verden og nå i Singapore.

Embry-Riddle Aeronautical University tilbyr gradsstudier gjennom partnerskap i Singapore. I tilknytning til Singapore Aviation Academy (SAA) tilbyr Embry-Riddle deltidsstudier, blandet utdanning, spesielt for arbeidende fagpersoner. Vårt nyeste partnerskap med ERC Institute gjør det mulig for Embry-Riddle å tilby deltids- og heltidsstudier til studenter som ønsker å få sin bachelorgrad både mens de jobber eller før de går inn i arbeidsstokken. Samarbeidet med ERC Institute gjør det også mulig for Embry-Riddle å ta med seg internasjonale studenter fra den omkringliggende regionen til Singapore for å få en grad.

Støttet av prestisjen fra Embry-Riddle Aeronautical University, verdens eldste og største universitet som spesialiserer seg i luftfart og romfart, gir partnerskapene våre i Singapore studenter den samme kvalitetsopplæringen du vil få på en av våre campus i utlandet.

Embry-Riddle Asia Mission Statement:"Å utvide Embry-Riddle Aeronautical Universitys mulighet til å levere høyere utdanning og forskning innen luftfart og romfart i nøkkelland i Asia Pacific Region"

Administrasjon

Da Embry-Riddle Aeronautical University bestemte seg for å etablere en tilstedeværelse i Asia, var Singapore et logisk valg. Med nære amerikanske bånd og et pro-utdanningsmiljø var Singapore et attraktivt sted for vår første campus i Asia. Singapore er hjem til et mangfoldig samfunn av hardtarbeidende talentfulle individer, og det er akkurat det universitetet trenger for å opprettholde sin forpliktelse til utdanningsekspertise. Administrasjonskontorer støtter universitetets oppdrag ved å tilby omfattende tjenester til universitetets interessenter og til det større samfunnet.

Embry-Riddle Aeronautical University, Asia Ltd.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia Ltd. er et heleid datterselskap av Embry-Riddle Aeronautical University, Incorporated (ERAU, Inc.). Selskapet styres på vegne av ERAU Inc. av et styre som er ledet av kansleren for ERAUs Worldwide Campus, og oppnevnt medlemmer fra både ERAU Inc. og Worldwide Campus, med sjefen for Asia som er ex officio medlem .

Styrets oppgave er å sikre at ERAU Asias virksomhet er i samsvar med lovene i USA og Singapore, opprettholder akkrediteringsstandardene til South Association of Colleges and School (SACS), relevante lokale myndigheter og opprettholder sin virksomhet i samsvar med sine vedtekter under Singapore Companies Act, CAP 50.

Utdanne utover klasserommet

Fakultetet ved Embry-Riddle Aeronautical University er mer enn pedagoger. De deler en lidenskap for luftfart og romfart som strekker seg langt utenfor klasserommet. Mange av dem har bransjestillinger på heltid på dagtid og deler med deg deres vell av opplevelser fra den virkelige verden. De fremmer partnerskap med andre fagpersoner og globale virksomheter for å holde seg kjent med de nyeste bransjetrendene og sikre at læreplanen tilfredsstiller arbeidsgivernes behov.

Mange av fakultetet som underviser Embry-Riddle-kurs i Singapore, blir fløyet inn fra USA for å undervise. Noen av fakultetet vårt på heltid fra USA bor også i Singapore på en to-årig rotasjon gjennom Singapore.

Fakultetsmedlemmer som er bosatt i Singapore-området har fortsatt lignende bakgrunn som vårt fakultet i USA, ettersom de har hatt den samme høye kaliberutdanningen og har de samme legitimasjonene, etter å ha brukt tilstrekkelig tid på å lære, jobbe og bo i USA.

partnerskap

Embry-Riddle Asia er opptatt av å ha en tilstedeværelse i Singapore, som raskt har blitt et globalt knutepunkt for luftfart. Ved å samarbeide med regionale universiteter og sentrale aktører i å levere luftfartsundervisning, er Embry-Riddle ivrig etter å bidra til å bygge talentet og arbeidskraftbassenget som trengs for å katapulse Singapores luftfarts- og romfartssektor til et nytt nivå. Og gjennom disse partnerskapene er vi i stand til å gi deg en verdensomspennende utdanning uten å måtte ta kurs utenlands. Enten du tar del i våre blandede leveringskurs eller gradsstudier i klasserommet, vil du få det samme Embry-Riddle-vitnemålet tildelt på noen av våre andre steder i hele verden eller i USA.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia","author_url":"","source":"Embry-Riddle Aeronautical University Asia"}" alt="133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg" />

133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg


akkreditering

Embry-Riddle Aeronautical University - inkludert Daytona Beach Campus, Prescott Campus og Worldwide Campus - er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for å tildele grader på tilknytnings-, baccalaureate-, master- og doktorgradsnivå. Kontakt Commission on Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, GA 30033-4097, eller ring +1 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av Embry-Riddle Aeronautical University. Embry-Riddle Aeronautical University - Asia er en del av campus Embry-Riddle Worldwide.

Embry-Riddle Aeronautical University har godkjenning fra Southern Association of Colleges and Schools så vel som de relevante lokale myndigheter for å levere gradsstudier i Singapore. Studenter i Asia er uteksaminert med samme kvalifikasjon som de fra campusene våre i USA.

Hvorfor studere i Singapore?

I tillegg til å være et globalt flyknutepunkt, er Singapore en av verdens mest kosmopolitiske byer, med en fascinerende blanding av kulturer og livsstil som skaper en uovertruffen livskvalitet. For Embry-Riddle-studenter er selve byen en stor del av deres pedagogiske opplevelse.

Singapores ideelle beliggenhet gjør det også til et flott utgangspunkt for å reise i regionen, med Kina, Vietnam, Kambodsja, Thailand eller India (for å nevne noen) bare noen få korte flytimer unna.

Steder

  • Singapore

    Bukit Timah Road,75 #02-01/02 Boon Siew Building, 229833, Singapore

Spørsmål