Keystone logo
Emerson College

Emerson College

Emerson College

Introduksjon

Om Emerson

73138_Visit-1.jpg

Emerson College er internasjonalt anerkjent som landets fremste institusjon for høyere læring viet til kommunikasjon og kunst.

Gjennom en rekke programmer som tilbys i fleksible formater, gir Emersons kreative læringsmiljø deg muligheten til å gjøre din lidenskap til en profesjonell jakt.

Energifisert av forlovelse med det kreative livet til Boston og Los Angeles, er våre studenter uavhengige sinn fra ulike bakgrunner som utvikler sin egen personlige stemme og kompetanse i yrker som danner en grundig form for samfunn og kultur i det 21. århundre.

Misjon og visjon

Emerson College tilbyr pedagogiske programmer som forbereder utdannede menn og kvinner til å ta ansvar for og ledelse i kommunikasjon og kunst og å forfølge stipend og arbeid som bringer nyskapning til disse disipliner.

Etablert i 1880 som en liten, regional skoleforening, har Emerson utviklet seg til en mangfoldig, coeducational og multifaceted gradbevisende institusjon med en liberal arts i stedet for vinterhagen orientering. Men vårt oppdrag og fokus forblir stort sett det samme som det var i 1880: å utforske og presse grensene for kommunikasjon, kunst og kultur og dermed bidra til samfunnets fremgang.

Merkbar Alumni

Mange av våre 37.000 alumni forblir aktive deltakere i livet til Emerson. Selv om konsentrert i Massachusetts, California og New York, kan Emersonians bli funnet å jobbe i nesten alle store medier, underholdning eller kunst virksomhet over hele landet.

73140_VirtualTour1.gif

studie~~POS=TRUNC

Emerson College hovedkampus ligger i hjertet av Boston, Massachusetts, ved inngangsporten til byens teaterdistrikt og i nærheten av kulturelle sentre, medieforretninger og offentlig transport. Høgskolen har også fasiliteter i Los Angeles. Utforsk og lære mer om hvert av disse stedene ved å klikke på linkene under, eller ta en virtuell tur på Boston Campus nå.

Ta VIRTUAL TOUR

  • Boston Campus Emerson epicenter ligger i krysset mellom Boylston og Tremont gatene i den sørøstlige delen av Boston Common. Guldkuppelen til Massachusetts State House kan ses fra mange utsiktspunkter på campus og tunnelbanestoppene ved inngangsdøren vår. Bli kjent med BOSTON

  • Emerson Los Angeles (ELA) Ligger i hjertet av Hollywood, er ELA et prisbelønt anlegg som huser opptil 217 studenter og inneholder klasserom, kontorer, et auditorium, avspillingsrom, lyd- og videolaboratorier, opptreden og repeteringsstudioer og mer. EXPLORE ELA

Graduate Student Undervisning

Regningen vil gjenspeile alle kostnader belastet studentens konto. Disse inkluderer undervisning, bord og avgifter angitt på kostnaden diagrammet nedenfor, pluss diverse kostnader som transportavgifter og finansavgifter, hvis det er aktuelt.

Lade- Borde Pendlere Måltid TBD TBD TBD avgifter Helseforsikring
Graduate Student Services Fee (Heltid)
Graduate Student Services Avgift (Deltid)
Internasjonal student (kun nye studenter)
Sen registrering
Akademisk kurs $ 2694
$ 312
$ 116
$ 155
$ 50
variert **
$ 312
$ 116
$ 155 **
$ 50
variert -
$ 624
$ 232

-
variert


* Vil bli bestemt senere.
** Vurdert kun for nye studenter inn på vårsemesteret./>

For meg informasjon om studiekostnader, vennligst klikk her .

Steder

  • Boston

    120 Boylston Street, , Boston

Spørsmål