Keystone logo
Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Introduksjon

Emirates College for Advanced Education (ECAE) er hjem til en dedikert lærer forberedelse program og skole utviklingssenter. ECAE er en Abu Dhabi Regjeringen høyere utdanning instituttet tilknyttet Abu Dhabi Education Council (ADEC). Skolen ble etablert for å tilby fagvis grad programmer, så vel som faglig utvikling for etter-lærere med en forpliktelse til å spille en sentral rolle i moderniseringen av utdanning i UAE, og tilby pedagogiske forsknings løsninger til nasjonen. The College tilbyr i dag en Bachelor Degree Program og skiller seg for omfattende praksis og mentoring muligheter for sine studenter. Undervisnings på ECAE er engelsk. ECAE utvider sitt universitet, innføre nye graduate-programmer og forsterke sin forskning evner.

ECAE fortsetter å forberede en ny generasjon av utdannet lærere og utdanningsledere å inspirere, styrke og undervise.

Misjon, visjon og mål

Visjon

ECAE vil være en verdensklasse forskningsbasert utdanning som kandidater er anerkjent som transformativ lærere i skolene i UAE og utover.

Mission

The College vil forberede og kontinuerlig forbedre fremragende lærere og pedagogiske ledere til å videresende de økonomiske og sosiale ambisjoner om Abu Dhabi og UAE gjennom forskningsbasert studie.

institusjonelle mål

Rykte for Excellence:

Utvikle et rykte som destinasjon av valget for høy oppnå studenter som ønsker å bli lærere i UAE og for høyt kvalifiserte og erfarne nasjonale og internasjonale fakultetet.

Student Focus:

Lag en student-sentrert miljø som fremmer god undervisning og læring, understøttet av en akkreditert verdensklasse pensum og student læringsmiljø.

Samarbeid:

Lag nasjonale og internasjonale samarbeidsmuligheter som forbedrer studentens læring.

Forskning:

Lag og fremme en internasjonalt anerkjent og respektert kultur for forskning; demonstrere en forpliktelse til stipend, innovasjon og beste praksis med et spesifikt fokus på undervisning og læring i en tospråklig kultur.

Samfunnsengasjement:

Engasjer med interessenter og samfunnet som sikrer ECAE er en verdsatt bidragsyter til, og deltaker i, livet til UAE.

Assessment:

Etablere et kompetansesenter for Assessment innen ECAE som setter klare standarder for potensielle studenter til å møtes for å studere i College; måler oppnåelse av studenter over emiratet; og danner grunnlaget for lisensiering av lærere understøttet av faglige utviklingsprogrammer.

Institusjonelle Effektivitet:

Lag en College-bred satsing på institusjonell effektivitet i alle faglige og administrative funksjoner.

Steder

  • Abu Dhabi

    Emirates College for Advanced Education P.O Box 126662 , , Abu Dhabi

Spørsmål