Keystone logo
Empire College

Empire College

Empire College

Introduksjon

Velkommen til Empire College i Santa Rosa, California

Empire College grunnlagt i 1961 for å dekke områdets arbeidsstyrkebehov og har mer enn 11 000 kandidater. Det ligger i Santa Rosa, California, bare en time nord for San Francisco Bay Area, i hjertet av vinavlsregionen Sonoma County. Empire College ble anerkjent for å inspirere til samfunnsengasjement og oppnå meningsfulle, målbare resultater i samfunnet, og ble utnevnt til president Obamas Higher Education Community Service Honor Roll with Distinction i 2012-2015. I tillegg ble Empire Board of Directors anerkjent av Sonoma County Board of Supervisors i 2015 som en av fem mottakere av Jefferson Award.

Empire College oppgave er å gi studentene et positivt, støttende pedagogisk miljø som fremmer selvtillit og gir dem muligheten til å lykkes i karrieren de velger.

Våre fokuserte, praktiske læreplaner og høyskolemiljø er sentrert om studentenes ansettbarhet, og adresserer dermed vårt ekstra oppdrag å forsyne arbeidsgivere med kvalifiserte kandidater hvis jobbferdigheter og arbeidsmoral oppfyller bransjens krav.

En utdannelse fra Empire College betyr å lære det som trengs for å gjøre det i den virkelige verden, og lære det som trengs for å lykkes i en karriere.

Steder

  • Santa Rosa

    Cleveland Avenue,3035, 95403, Santa Rosa

    Programmer

      Spørsmål