Keystone logo
© rawpixel.com
emTunis Business School

emTunis Business School

emTunis Business School

Introduksjon

emTunis Business School er den første afrikanske lederskolen dedikert til ledertrening. lokalisert i Tunis, hovedstaden i TUNISIA, tilbyr vi ledere, programmer med svært høy merverdi som gjør dem i stand til å overgå potensialet sitt og hjelper bedrifter med å navigere uten sidestykke og gå nye veier.

For å nå disse målene tilbyr vi flere treningsmetoder: online, på stedet med en serie av oppstartscamper, en blanding av to, ... du vil systematisk ha en tidsplan som tar hensyn til arbeidsmengden du har i din bedrift.

Tunisia er et afrikansk, middelhavs- og arabisk land. En time fra Europa og med en historie med etnisk blanding på mer enn 3000 år, er Tunisia utvilsomt det beste stedet i verden for undervisning i mangfold, inkludering og toleranse. emTunis Business School er den eneste handelshøyskolen i verden som tilbyr sine lederprogrammer på tre språk: engelsk, fransk og arabisk.

Hvis du i likhet med oss er overbevist om potensialet til mulighetene og synergiene som kan eksistere mellom Afrika, Europa og Midtøsten, er emTunis din beste partner for å utruste deg og styrke kapasiteten din til å fange disse mulighetene bedre.

Steder

 • Tunis

  Building Sarra, Boulevard Principal, Les Berges du Lac I, 1053, Tunis

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål