Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Introduksjon

En særpreget Læreplan for morgendagens bedriftsledere

Eastern Michigan University College of Business (COB) tilbyr en nyskapende, banebrytende læreplan som utstyrer dagens studenter for morgendagens globale forretningsmiljø. COB har mange programmer som samhandler med næringslivet, som gir studentene praktisk erfaring på aktuelle problemstilling. Mange COB programmer har en internasjonal komponent, gjenspeiler vår globale økonomien, og mange av våre fakultetet medlemmer er ofte anerkjent for sin fremragende undervisning ved instituttet, høyskole og universitetsnivå.

Vi inviterer deg til å utforske de spennende mulighetene som venter deg innenfor College of Business, kåret til en av de beste i landet for tiende år på rad ved Princeton Review.

Formålsparagraf

For å støtte den økonomiske utviklingen i det sørøstlige Michigan ved å forberede kandidatene til å utføre effektivt i det globale næringslivet. Vi utvikler fremragende forretningsfolk gjennom en streng, anvendt pedagogisk erfaring.

Visjon

Vi ønsker å bli anerkjent som sørøst Michigan leder i anvendt virksomhet utdanning, utvikle fremragende forretningsfolk med global visjon.

Akkreditering

EMU College of Business fortsetter å være akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Det er den fremste accrediting byrå for profesjonell virksomhet utdanning ved kollegiale nivå over hele verden. Våre studieprogrammer i utgangspunktet ble akkreditert i 1974 og våre graduate-programmer i 1982.

AWARDS

Princeton Review "Outstanding" Business School

For ti år på rad, har The Princeton Review kåret EMU College of Business en "outstanding" business school. Den utdanningstjenester selskapet har Øst i 2013-utgaven av sin bok "The Best 296 Business Schools". The Princeton Review kompilerer listen basert på sine undersøkelser av 19.000 studenter ved de 296 handelshøyskoler i boken, så vel som på skolerapporterte data. Elevene ble spurt om sin skolens akademikere, student body og campus liv, samt om seg selv og sine karriereplaner.

Hvis du bor i et ikke-engelsktalende land, Eastern Michigan University - College of Business krever at du tar en engelsk språktest. Sørg for å få plass på neste runde med TOEFL-test. Husk plasser er begrenset og walk-ins godtas ikke. Registrer deg i dag.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Ypsilanti

    300 West Michigan Avenue 306 Gary Owen Building , 48197, Ypsilanti

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål